GALMAARDEN - Dit weekend is er kunst te zien op het Kasteeldomein Steenhout

C21

GALMAARDEN - Dit weekend is er kunst te zien op het Kasteeldomein Steenhout

A_colpaert_galmaarden_kasteel_steenhout_1__kopie_
Het mooie kasteel Steenhout.- Foto Marc Colpaert
 
Tijdens het weekend van 23 en 24 oktober organiseert De Okkernoot en kunstenares Lieve Bollaert een event, met ondermeer de voorstelling van het kunstboek 'Connections' dit in het prachtig domein Steenhout in Vollezele. Daarnaast kan men er ook werken aantreffen van kunstenares Lieve Bollaert.
 
De Okkernoot in Vollezele met vestigingen in Denderwindeke en Halle en binnenkort ook in Herne is een erkende en vergunde zorgaanbieder, die kinderen en volwassenen met een (vermoeden van een) beperking ondersteunt. Ze zijn gespecialiseerd in de begeleiding van personen met een autismespectrumstoornis en/of verstandelijke beperking al dan niet in combinatie met gedragsproblemen. Je kan bij ons wonen of op vakantie komen. Daarnaast kan je ook enkel overdag bij ons terecht of komen we bij jou thuis.
 
Een kunstboek van Lieve Bollaert
 
De Okkernoot geeft samen met Lieve Bollaert vanaf 13 februari 2022 het kunstboek ‘Connections’ uit. Deze eenmalige, luxueuze uitgave van het boek is enkel verkrijgbaar via bestelling. Goed nieuws: je kan jouw boek ook tijdens dit event vrijblijvend bestellen! De opbrengst gaat integraal naar het toekomstig buurtcafé van De Okkernoot ter hoogte van het station Herne.
 
Ontmoet Lieve Bollaert en De Okkernoot op het prachtige kasteeldomein Steenhout in Vollezele op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 telkens van 14u - 18u. Bestel jouw boek ter plekke bij een hapje en een drankje. Lieve stelt ook enkele werken tentoon uit het boek. Geniet tevens ook van het exclusieve kasteeldomein dat uitzonderlijk opengesteld wordt voor dit evenement! Gratis inkom!
 

Meer info via www.eenboekvoordeokkernoot.be  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief