KESTER - Steun de Gilde van het Paardenvolk met de pannenkoekenbak

C21

KESTER - Steun de Gilde van het Paardenvolk met de pannenkoekenbak

Editie_gooik_processie_4__kopie_
Een beeld van vorig jaar.- Foto Marc Colpaert
 
Steun de Gilde van het Paardenvolk en steun hun via take-away pannenkoekenbak op 19 en 20 maart. Ieder jaar wordt er een processie georganiseerd vanuit Kester, die ook de gemeenten Herfelingen en Oetingen aandoet. Om dit te blijven te bekostigen hopen de organisatoren dat vele mensen pannenkoeken bestellen en komen afhalen.
 
"Het is nog niet mogelijk om de jaarlijkse pannenkoekenbak van de Gilde van het Paardenvolk uit Kester zoals gewoonlijk te laten doorgaan, maar we hebben beslist om via een takeaway toch te proberen wat geld in kassa te brengen. Deze inkomsten zijn nodig om de kosten voor de processie draaglijk te houden", vertelde Marc Van Hoegaerden.
 
De Gilde van het Paardenvolk van Kester organiseert  in samenwerking met  de Heideruiters van Kester een TAKE-AWAY PANNENKOEKENBAK ten voordele van de processie, op zaterdag 19 & zondag 20 maart in de zaal “Ons Huis” De Ham te Kester . U kunt 6 pannenkoeken bestellen voor 5 euro, een fles cava voor 15 euro en waarom niet dadelijk het boek “150 jaar Paardenvolk te Kester” aan15 euro mee bestellen. Afhalen of leveren aan huis(binnen een straal van 10 km): zaterdag van 15 uur tot 18 uur, zondag van 11 uur tot 15 uur  
 
Het take-away weekend heeft plaats op 19 en 20 maart. Bestellen van de heerlijke zelfgemaakte pannenkoeken kan bij de bestuursleden. Voor meer info kan u steeds terecht bij secretaris Lucienne Lissens (tel. 0473/85 27 97) en/of commanant Marc Van Hoegaerden (tel.

0476/70.58.28) 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief