HERNE/GALMAARDEN/BEVER – Een solidaire maaltijd voor ‘Delen zit in ons’

C21 Css

HERNE/GALMAARDEN/BEVER – Een solidaire maaltijd voor ‘Delen zit in ons’

Broederlijk_delen_2022_1
HERNE/GALMAARDEN/BEVER – Een solidaire maaltijd voor ‘Delen zit in ons’- © Deschuyffeleer
 
Broederlijk_delen_2
HERNE/GALMAARDEN/BEVER – Een solidaire maaltijd voor ‘Delen zit in ons’- © Deschuyffeleer
 

De afdeling Broederlijk Delen in de schoot van de parochiefederatie Herne/Galmaarden/Bever biedt op zaterdag 2 april terug haar welbekende jaarlijkse solidaire maaltijd aan. Maar ook voor deze keer kiezen de organisatoren voor de afhaalformule. In een pre-corona tijdperk vond die maaltijd telkenmale plaats in het Bavocentrum in Herfelingen. Ook voor de komende editie is dat centrum de plaats van afspraak maar dan wel voor het afhalen van de bestelde maaltijden. 

Soep op de stoep, de koffiestop en de solidaire maaltijd zijn de meest populaire acties van Broederlijk Delen die ook in onze parochies genieten van veel bijval. De campagne 2022 wordt ondersteund door de slogan ‘Delen zit in ons’.  Al tientallen jaren zetten vele enthousiaste parochianen zich op één of andere manier in voor Broederlijk Delen. Samen blijven ze iedereen die het horen, zien of lezen wil warm maken voor een duurzame en rechtvaardige wereld en brengen ze verandering in het leven van talloze mensen, wereldwijd. Dat is nodig! En met in het achterhoofd de miserie in Oekraïne mag hier aan toegevoegd worden: ‘meer dan ooit’

Wie zijn steentje wil bijdragen krijgt de keuze tussen het menu 1 stoofvlees met puree of menu 2 vol-au-vent met puree. Beiden met rijstpap als dessert. De besteller kan ook kiezen uit een assortiment aan witte en rode wijnen (zie bijgaande afbeelding).

De bestellingen kunnen gebeuren tot 20 maart en via mail aan eliane.ankaert@proximus.be, martine.nieuwborg@telenet.be of willems.bernadette@telenet.be . Telefonisch kan ook via het nummer 054/56 64 05 van Adeline Van Snick. De afhaling is voorzien in het Bavocentrum op zaterdag 2 april van 11 tot 15u. Een afhaalmenu kost 15 euro. De betaling is voorzien bij de afhaling. Die kan gebeuren door middel van de kaarten die werden aangeboden in voorverkoop of cash. Op iedere kaart staat ook een nummer dat in aanmerking komt voor het winnen van een tombolaprijs.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 23 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 19 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 19 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 15 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jun 2022

archief