PEPINGEN/HERNE – T’Rest zoekt geschikt personeel en schenkt daarbij 1 jaar gratis gastronomie

C21

PEPINGEN/HERNE – T’Rest zoekt geschikt personeel en schenkt daarbij 1 jaar gratis gastronomie

1_jaar_gratis_aankondiging
PEPINGEN/HERNE – T’Rest zoekt geschikt personeel en schenkt daarbij 1 jaar gratis gastronomie - © Deschuyffeleer
 

Ook T’Rest, het B&B-Bistronomy-Events-complex met thuisbasis in het prachtig gerestaureerd kasteel in het domein Ter Rijst op de grens Heikruis (Pepingen)/Herfelingen (Herne), is volop aan de slag om van 2022 een topjaar te maken. Daarvoor zijn Kenny Pappaert en zijn team naarstig op zoek naar onder meer maîtres d'hôtel, sommeliers en zaalverantwoordelijken om hun gasten uitgebreid in de watten te kunnen leggen. Voor die zoektocht wil T’Rest ieders hulp inroepen. Die hulp bij het vinden van de geschikte kandidaat wordt dan beloond met 1 jaar gratis gastronomisch eten in een unieke omgeving.

All-in service

Het was eind 2019, net voor de corona-uitbraak, dat de restauratiewerken van het kasteel in het domein Ter Rijst gefinaliseerd werden en dat de uitbaters van B&B-Bistronomy-Events T'Rest de deuren van hun modieuze en splinternieuwe zaak konden openzetten voor hun klanten.

Kenny Pappaert “Wij beogen ten dienste te staan van verschillende doelgroepen. Zo zijn er de wandelaars, de lopers en de fietsers die na hun tochtje een glaasje wensen te drinken en/of een hapje te eten. Hen stellen wij dan een bordje voor gaande van een vleesassortiment tot een croque-monsieur maar ook een pannenkoek of een ijsje zijn aardig meegenomen. Verder richten wij onze uitnodigende pijlen ook op zakenlui en professionelen die 's middags een lekkere en snelle lunch willen verorberen. En uiteraard is steeds ook iedereen welkom voor een lekker etentje, zij het in business-, groeps- , familie- of vriendenverband. Naast al dat lekker eten en drinken biedt T'Rest zijn gasten ook de mogelijkheid om te overnachten in één van de 5 luxueuze kasteelkamers”.

Jobs in aanbieding

Bij dit alles heeft T’Rest oog voor een perfecte bediening. “Na twee beladen coronajaren is het ook voor T’Rest een huzarenstuk om het juist personeel te kunnen aantrekken. Ook voor ons, net als voor vele horecazaken, was volwaardig personeel vinden ook vóór de coronacrisis al moeilijk. Als men daar ook nog de leegloop tijdens de twee coronajaren bijtelt komt men tot de toestanden zoals die zich vandaag uittekenen. Vele geschikte horecamedewerkers die vertrokken vanwege het gebrek aan zekerheid en onvoldoende financiële middelen bij de werkgever zochten immers elders hun heil en zijn nog moeilijk te overhalen om op hun stappen terug te keren”.

“Bij T'Rest zijn we vragende partij en bereid de beste zaalprofessionals van Vlaanderen aan te werven. Hiervoor bedachten we een manier om het grote publiek in te schakelen en te motiveren om samen met ons te zoeken. Als iedereen zijn vrienden- en kennissenkring doorlicht ben ik zeker dat er her of der toch nog een paar parels bijzitten die perfect in onze horecazaak zouden kunnen gedijen en groeien. En om die kwestie van geven en nemen in balans te houden hebben we voor het aanbrengen van een geschikte kandidaat-medewerker een serieus centje veil. Die wederdienst vertaalt zich in een 1 jaar gratis gastronomisch eten”, aldus zaakvoerder Pappaert.

Voor meer informatie kan u terecht op deze website. T’Rest geeft ook via een videoboodschap op Facebook de nodige toelichting.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 apr 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 23 mei 2024

archief