GALMAARDEN - Milan De Ceuster was de beste op een zware omloop

C21

GALMAARDEN - Milan De Ceuster was de beste op een zware omloop

Editie_galmaarden_koers_3__kopie_
Milan was de beste. - foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_koers_2__kopie_
De mannen vlamden 11 keer door het centrum van Galmaarden.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_koers_4__kopie_
Het podium met Miss Chayenne.- Foto Marc Colpaert
 
Milan De Ceuster werd op zondag  provinciaal kampioen Vlaams-Brabant bij de juniores. De deelnemers waren unaniem, het parcours in Galmaarden was heel zwaar door de wind en de verraderlijke klimpartijen. Matis De Meijts uit Herne werd knap tweede, Seppe Van Den Boer werd derde
 
Op zondag werd het nog eens een echt volksfeest in het centrum van Galmaarden. De hele namiddag liep er heel wat volk in het centrum van de gemeente. Het weer was dan ook schitterend, overal blije gezichten, zogoed als allemaal zonder mondmasker, een verademing.  De mannen van Galmaarden Sportief waren na afloop dan ook uiterst tevreden over deze puike prestatie. Tijdens de koers waren er tal van ontsnappingen maar in de voorlaatste ronde trokken twee renners alleen op avontuur, Milan De Ceuster en Matis De Meijts uit Herne.
In de laatste ronde slaagde Milan er in om alleen op pad te gaan en in de laatste kilometers werd het nog even spannend toen de omroeper vertelde dat Milan maar 15 seconden meer had op de tweede Matis. Milan kwam echter alleen de hoek om van de Tollembeekstraat met de Nieuwstraat en won solo, dit aangemoedigd door heel veel mensen. Nadien kreeg Milan op het podium de bloemen van niemand minder dan Miss België Chayenne Van Aarle.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mrt 2023

archief