KESTER - Hopen op veel volk zowel ruiters, menners en voetvolk voor de processie

C21

KESTER - Hopen op veel volk zowel ruiters, menners en voetvolk voor de processie

Editie_gooik_processie_4__kopie_
Een beeld van vorig jaar.- Foto Marc Colpaert
 
De organisatoren van de Heilige Drievuldigheidsprocessie die doorgaat in Kester, Herfeligen en Oetingen op 12 juni, hopen dat veel mensen dit jaar meestappen in de processie. Na verleden jaar de viering van het 150 jaar bestaan van de vereniging en het succesvol uitbrengen van het boek “150 jaar Gilde van het Paardenvolk” in samenwerking met de heemkundige kring van Gooik, willen we graag nogmaals jullie medewerking vragen om de Heilige Drievuldigheidsprocessie mee in te kijker te stellen.
 Na twee jaar in mineur pakken we dit jaar opnieuw de draad weer op. We hopen op een talrijke opkomst en dit zowel van ruiters, menners en voetvolk. Daarom willen we zoveel mogelijk aandacht geven aan het gebeuren. Bij de Gilde werd heel wat gesleuteld om de open functies in te vullen.

 De processie vertrekt om 6u15 aan de kerk van Kester en gaat dan richting Herfelingen, omstreeks 11u30 wordt aan de kruising van de Kesterweg met de Edingsesteenweg, de groep opgewacht door de kleine processie en fanfare. Omstreeks 12 uur komt de ganse groep opnieuw in Kester aan. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2023

archief