HERNE/PEPINGEN - Detailhandelsplan - Jouw mening telt!

C21

HERNE/PEPINGEN - Detailhandelsplan - Jouw mening telt!

Detailhandel
HERNE/PEPINGEN - Detailhandelsplan - Jouw mening telt! - © Deschuyffeleer
 

Vorig jaar startte het lokaal bestuur Herne samen met de gemeente Pepingen een detailhandelstraject onder begeleiding van de provincie Vlaams-Brabant.  Het doel hiervan is een toegankelijk, gevarieerd en kwalitatief aanbod van detailhandel te creëren.  De focus ligt op ‘lokaal kopen’, ‘korte keten’ en het aantrekkelijker maken van onze handelskern(en).

Om meer inzicht te krijgen op vlak van lokale economie werden twee online bevragingen opgesteld, één voor de handelaars en één voor de consumenten. Via die enquêtes hoopt men niet enkel te weten te komen waarover de handelaars en consumenten tevreden zijn maar ook te ontdekken waar er ruimte is voor verbetering. 

Zo kunnen relevante punten mee opgenomen worden in het detailhandelstraject.

Beide enquêtes zijn beschikbaar op https://herne.be/jouw-mening-telt-enquete-detailhandelsplan-herne-pepingen . Ze kunnen ingevuld worden tot en met 30 juni 2022.

Indien het invullen van de enquête digitaal niet mogelijk is, kan een papieren versie bezorgd worden via de post of afgehaald worden op de gemeentehuizen. Adresgegevens kunnen doorgegeven worden via 02/397 11 50 of via middenstand@herne.be

Voor meer informatie kan men terecht bij schepen van middenstand Lieven Snoeks, 0476 90 66 79, lieven.snoeks@herne.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief