REGIO - Sporteldag voor alle Pajotters op 11 mei in Ternat

C21

REGIO - Sporteldag voor alle Pajotters op 11 mei in Ternat

Image001__15_
 

Sportelen?! Dat is heerlijk bewegen, samen met andere 50-plussers. Met de jaarlijkse Sporteldag van Sportregio Pajottenland proberen wij 50- plussers te inspireren tot een actieve en  gezonde levensstijl. Ieder jaar strijken we neer in een van de 10 deelnemende gemeentes voor de Sporteldag.  Op het programma staan meer dan 30 activiteiten die de 50-plusser uit Ternat, Liedekerke, Roosdaal, Galmaarden, Herne, Lennik, Bever, Affligem, Pepingen en Gooik kan inspireren tot meer bewegen. Op 11 mei 2023 zet Ternat zijn deuren open voor de Sporteldag. 

Op 11 mei 2023 draait alles in en rond het jeugd- en sportsite Puls rond sportelen. Van een initiatie elektrisch fietsen tot boogschieten,  VR-sporten, Fithockey, Aquagym, zelfverdediging tot workshops over geluk en verschillende fiets -en wandeltochten. Op het programma staan meer dan 30 activiteiten die de 50-plusser uit Ternat, Liedekerke, Roosdaal, Galmaarden, Herne, Lennik, Bever, Affligem, Pepingen en Gooik kan inspireren tot meer bewegen.  Ook voor de oudere senioren (80+) is er een programma met o.a.  zitdansen, rolstoelwandelen en een beweegtuin.    

Optreden Jo Vally

Tijdens de middag is er een gezondheidsbeurs, waar je bij de verschillende standjes informatie vindt voor een actief en gezond leven. Als kers op de taart sluit de sporteldag af met een optreden van Jo Vally. Enkel deelnemers aan de sportdag kunnen het optreden bijwonen.Wil je een gezellige én sportieve dagje beleven? Schrijf je dan zeker in via de sportdienst van jouw deelnemende gemeente of via sportregiopajottenland.be/activiteiten/sporteldag-copy voor de Sporteldag op 11 mei in Ternat. Voor slechts €10 (deelname, lunch, busvervoer, optreden, verzekering en 3 koffies) kan je dit sportevenement bijwonen. Inschrijven kan nog tot en met 07 mei 2023. Alle informatie vind je ook terug op de website van de Sportregio Pajottenland: sportregiopajottenland.be/activiteiten/sporteldag-copy. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief