HEIKRUIS/HERFELINGEN - B&B T Rest in Met vier in bed op VTM

C21

HEIKRUIS/HERFELINGEN - B&B T Rest in Met vier in bed op VTM

Met_4_in_bed_aankondiging_ep
HEIKRUIS/HERFELINGEN - B&B T Rest in Met vier in bed op VTM - © T'Rest
 

In het domein en park van Ter Rijst, ligt T’Rest, een B&B, evenementenlocatie en gastronomisch restaurant. Kenny Pappaert en zijn vriendin Perrine Truyaert zetten hun zaak en het Pajottenland volgende week op de kaart. Zij nemen deel aan Met Vier in Bed op VTM en strijden voor de ‘Met vier in bed’-trofee.

Aan beleving en gastronomie geen gebrek: kasteelkamers, weidse natuur, gastronomische gerechten,vriendelijke uitbaters … Maar spelen Kenny en Perrine de beste troeven uit om hun 3 collega-uitbaters te imponeren?

Benieuwd hoe ze het ervan afbrengen? Kijk dan zeker op woensdag 26 juli om 21u45 naar VTM.

‘Met vier in bed’ is een realityserie waarin vier Vlaamse B&B-uitbaters de B&B’s van hun concullega’s beoordelen. Ze verblijven een dag en een nacht in elkaars B&B en genieten meestal ook van een gezamenlijke activiteit. Na elk bezoek geven de bezoekers hun oordeel over de B&B. Na elke week wordt een weekwinnaar bekendgemaakt.

Op maandag, dinsdag en donderdag gaan Kenny en Perrine zelf op bezoek bij hun collega’s en maken we kennis met B&B ‘Bed en Bokes aan de Maaskant’ uit Lanaken, ‘Monsieur Doute’ uit Durbuy en ‘Eyckenmolen’ uit Sint-Maria-Lierde.

Wie verzamelt de meeste ‘bedje’s op vlak van de kamer, het ontbijt, de gastvrijheid en de nieuwe categorie “troeven”? Wie overtuigt de collega’s het meest en neemt de trofee mee naar huis? Kenny en Perrine weten het al. Wij moeten nog even wachten tot donderdagavond.

Nog een interessant weetje… Kenny en Perrine waren bij de start van de opnames enkel collega’s.Tijdens de opnames leerden ze mekaar echt goed kennen en ja, de vonk sloeg over. Sindsdien zijn ze partners. De liefdestrofee hebben ze alvast gewonnen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© T'Rest
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief