Kris Poelaert aangeduid als lijsttrekker voor CD&V Pajottegem!

C21

Kris Poelaert aangeduid als lijsttrekker voor CD&V Pajottegem!

Foto_kris
 
De besturen van CD&V Galmaarden, Gooik en Herne kondigen met trots Kris Poelaert aan als lijsttrekker en kandidaat-burgemeester voor de toekomstige fusiegemeente Pajottegem.  Samen met zijn collega-burgemeesters Gunther (3e plaats), Ludo (lijstduwer) en de ganse ploeg zal Kris ervoor zorgen dat Pajottegem landelijk blijft en dat de eigenheid van de twaalf dorpen behouden blijft.
 
Kris Poelaert: “Ik ben dankbaar voor de unanieme steun van onze ploeg en ben klaar om deze verantwoordelijkheid op mij te nemen.  In de nieuwe fusiegemeente staan we voor heel wat belangrijke uitdagingen en daar kijk ik met veel goesting naar uit. Het welzijn van onze inwoners is een absolute prioriteit en daar zal ik, samen met onze ganse ploeg, naar streven.  Betrokkenheid, eerlijkheid, oprechtheid zijn voor mij steeds de kernwoorden geweest van een goed bestuur en daar zal ik ook voor blijven gaan in onze nieuwe gemeente Pajottegem.  Iedere inwoner kan op mij rekenen!

Voorzitter Jenz Cools: ‘CD&V Pajottegem kiest voor wat écht telt.  Ervaring met een hart voor het Pajottenland!  Kris is een harde werker, leeft voor zijn inwoners en heeft al jaren bewezen dat zijn gemeente hem nauw aan het hart ligt.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 04 mei 2024

archief