Daar zijn de Pajotse speurtochten van de vzw Ambassadeurs van het Pajottenland

C21

Daar zijn de Pajotse speurtochten van de vzw Ambassadeurs van het Pajottenland

Flyer_speurtocht_2024__kopie_
 
De Pajotse speurtochten komen er aan en zijn uit te voeren vanaf 1 mei tot en met 30 september en dit 7/7. Tijdens de speurtochten ga je op ontdekking doorheen het Pajottenland en Zennevallei.  Je gaat speuren bij de ambassadeurs en maakt kans op geschenken uit de mooie prijzenpot met o.a. verblijf in B&B, restaurantbons, streekproductpakketten. 
 
Hoe? Er werden dit jaar 4 fietsroutes (elk +/ 30km)samengesteld en 1 auto-/scooterroute (+/- 90km)
 Fietsspeurtochten vanuit  1: Halle ; 2:Roosdaal ; 3:Vollezele ; Pepingen.
 
PRIJS: 6 euro online te bestellen via www.pajottenlandambassadeursshop.be of afhalen op het secretariaat te Vollezele bij Streekshop K&C aan 8 euro (papieren versie)
 
Wie zijn de Ambassadeurs?
 De Ambassadeurs van het Pajottenland zijn producenten, streekproductenwinkels, horeca, B&B’s en recreatie die voldoen aan een sterk criteria omtrent het Pajottenland.  Iedereen moet in de 1ste plaats een hart hebben voor het Pajottenland, de streek vertegenwoordigen zowel in onze eigen streekprodukten, op vlak van toerisme en cultuur, en in samenwerking met onze Ambassadeurs.  
Volg zeker alle verdere evenementen op de facebookpagina van “Ambassadeurs van het Pajottenland” want ze hebben dit jaar nog enkele komende events! Op 18 mei is er ook nog een extra Proevertjestocht met heel wat lekkernijen tijdens deze tocht.  Ook deze kan je reserveren via de webshop.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 05 jun 2024

archief