PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Pictogramfeitengoed

Verkeersongeval met stoffelijke schade
LENNIK – In de Jan Baptist Van der Lindenstraat gebeurde om 1 uureen ongeluk.  V.D.W uit Schepdael reed met zijn voertuig in de Jan Baptist Vander Lindenstraat. Aan het kruispunt met de Alfred Algoetstraat stopt hij. Op dat ogenblik werd zijn voertuig achteraan aangereden. Hierdoor komt de betrokkene terecht in het uitstalraam van een woonkantoor. Geen van beide bestuurders raakt gekwetst.

Vandalisme aan voertuig

HERNE – Aan de Ninoofsesteenweg merkte V O uit de Ninoofsesteenweg in Herne dinsdagvoormiddag dat zijn voertuig, dat aan de openbare weg stond, tijdens de nacht beschadigd werd. De banden werden stukgestoken en achteruitkijkspiegels werden afgebroken. Van de dader(s) is er geen spoor.

9 inbraken in woningen
DILBEEK – De politie stelde 9 diefstallen in woningen vast voornamelijk het gevolg van 'gaatjesboren' en het afbreken van het cilinderslot.
De feiten gebeurden in de Molenbergstraat (2), Kerselaarstraat, Stationsstraat (Dilbeek en Groot-Bijgaarden), Lostraat, Heuvellaan, Berchemstraat en Gaasbeekstraat en gebeurden voornamelijk ’s nachts.

6 diefstallen uit voertuigen
DILBEEK – De diefstallen gebeurden voornamelijk na het verbrijzelen van de ruit van het voertuig. Feiten werden vastgesteld in de Kerkstraat, Pastoor Cooremansstraat, H. Moeremanslaan, Rutting, Weerstanderslaan en Rozenlaan. Ook hier gebeurden de feiten voornamelijk ’s nachts.

1 carjacking
DILBEEK – Maandag omstreeks 21 uur rijdt de bestuurder van het voertuig BMW Z4 zijn oprit op aan de H. Moeremanslaan. Hij stapt uit zijn voertuig en wordt onder bedreiging van een handvuurwapen door een Franstalige man verplicht om zijn autosleutels af te geven. De carjacker neemt de vlucht met het voertuig. De politie heeft geen idee wie de dader kan zijn. Omliggende zones werden onmiddellijk verwittigd maar zonder resultaat.   

Eigenaar van hond moet opdraaien voor de kosten
ROOSDAAL - Maandag omstreeks 8.45 uur werden drie loslopende honden gesignaleerd op de Ninoofsesteenweg aan nr 92 in Roosdaal. Bij aankomst van de interventieploeg bleek één hond, een rottweiler aangereden. Het dier werd opgehaald door een gespecialiseerde firma en voor verzorging overgebracht naar een veearts. Aan de hand van de chip werd de eigenaar geïdentificeerd. Er wachten de man een administratieve boete en ook de kosten voor overbrenging en verzorging van zijn hond.
 

Diefstal van een auto
TERNAT - In de Heidestraat werd tijdens de voorbije nacht tussen 2 en 2.30 uur. In de woning werd ingebroken. De sleutels van de auto (Renault Clio) werden gevonden. De auto werd gestolen op de oprit van de woning. In de woning werd een aanzienlijke geldsom gestolen.

Diefstal van een auto
LIEDEKERKE –  In de Verlorenkoststraat in Liedekerke werd  tijdens de voorbije nacht, vermoedelijk tussen 2 en 2.30 uur een Citroen C4 werd gestolen uit de garage. Even verderop in dezelfde straat werd een gestolen auto teruggevonden. Dat laatste voertuig betreft een Ford Fiesta met  Franse nummerplaat uit het departement Nord, Pas de Calais. De Ford Fiesta werd getakeld voor sporenonderzoek door het Labo van de federale politie. De politie van de zone TARL onderzoekt het verband tussen de diefstallen van de twee auto’s en de achtergelaten Franse auto.

Diefstal van boorddocumenten en nummerplaat
BEERSEL - De politie van Beersel stelde in de Brusselsesteenweg in Alsemberg een diefstal uit een voertuig vast. Het zijruitje was ingeslagen en de boorddocumenten verdwenen . Op de Steenweg naar Halle werd originele nummerplaat van een auto gestolen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2008
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 13 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief