HERNE goed vertegenwoordigd op de seniorensportdag in ROOSDAAL

C21

HERNE goed vertegenwoordigd op de seniorensportdag in ROOSDAAL

Editiepajot_regionale_seniorensportdag_2009__2_
Regionale Seniorensportdag in Roosdaal - Foto's Francisca Dekens
 
Editiepajot_regionale_seniorensportdag_2009__3_
Editiepajot_regionale_seniorensportdag_2009__1_
Editiepajot_regionale_seniorensportdag_2009__4_
Editiepajot_regionale_seniorensportdag_2009
 

Aan de regionale seniorensportdag in Roosdaal namen niet minder dan 55 Hernse sportievelingen deel. Daarmee was Herne meteen goed voor een deelname met de grootste groep.

Al bij het krieken van de dag vertrok een afgeladen volle autocar richting Belleheide in Roosdaal.  Omstreeks 10u werd er immers het startsein gegeven van de 12de regionale sportdag voor 50-plussers. Sportregio Pajottenland bundelt de sportdiensten van de gemeenten Affligem, Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Liedekerke, Roosdaal en Ternat.
 
“Andermaal werd de sportdag een waar succesverhaal. Het doel om aan zoveel mogelijk senioren samen een gezonde, aangename sportdag te bieden op een ongedwongen recreatieve en soms wat ludieke manier is dan ook meer dan geslaagd”, aldus Francisca Dekens, sportfunctionaris van Herne en Pepingen 
 
Gretig werd gebruik gemaakt van het rijke aanbod aan activiteiten. Op de spijskaart stonden naast wandelen, fietsen en dansen ook nog  seniorengym, volksspelen, petanque, badminton, curve-bowls, boog- en karabijnschieten, tennis, kaarten, bowling, pilates, fitness, fitbal en spinning.
 
Alle Hernse deelnemers kregen bij hun inschrijving een t-shirt aangeboden met opschrift Senioren Herne. Dit initiatief van de Seniorenraad mocht rekenen op een bijzonder goed onthaal. Zo te horen zal allicht het idee in de toekomst ook door andere deelnemende gemeenten toegepast worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Francisca Dekens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief