HERNE / LENNIK - Meerdere inbraken en een verkeersongeval met gekwetsten

C21

HERNE / LENNIK - Meerdere inbraken en een verkeersongeval met gekwetsten

Politie_p200

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag werd er ingebroken in drie woningen aan de Edingsesteenweg in Herne. In één woning werd enkel de afsluitingsdraad doorgeknipt. In een zonnebankcentrum werden de inkomsten gestolen. De dader(s) verschaften zich toegang via de glazen dakkoepel dewelke ze forceerden. Achteraan werden drie garages opengebroken en doorzocht. Tot op heden is het nadeel onbekend.

Op 1 mei rond 20.40 u. poging diefstal in een woning aan de Frans Van der Steenstraat in Lennik. Drie daders klauteren over te omheining van een woning en pogen daar in te breken. Op een bepaald ogenblik bemerken ze dat de zoon thuis is en slaan op de vlucht. De dader(s) vertrokken met een grijs voertuig in onbekende richting. Een zoekactie van de omliggende politiezones was negatief.
 
Op 1 mei rond 11.30 u. verkeersongeval met licht gekwetsten op de Ninoofsesteenweg ter hoogte van het kruispunt Eizeringen. V.I. uit Roosdaal komt met zijn personenwagen gereden richting Ninove. Op een bepaald ogenblik verplaatst hij zich naar de linker rijstrook. M.G. reed op dat ogenblik op de tweede rijstrook kon niet meer stoppen en reed het voertuig van V.I. aan. In dit voertuig werd de bestuurder en passagier licht gewond.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2010
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief