VARIA - Syntra, Antwerpen & Vlaams-Brabant, huldigt beste cursisten

C21

VARIA - Syntra, Antwerpen & Vlaams-Brabant, huldigt beste cursisten

Editiepajot_antwerpen_varia_syntraprijzen_01_foto_roger_mortelmans
De laureaten die een certificaat ontvingen van beste cursist. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_antwerpen_varia_syntraprijzen_02_foto_roger_mortelmans
Directeur Erik Van Laer, Katrien Boonen en burgemeester Patrick Janssens. - Foto's © Roger Mortelmans
 
Editiepajot_antwerpen_varia_syntraprijzen_03_foto_roger_mortelmans
Katrien Boonen van restaurant De Brabantse Ardennen uit Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. - Foto's Roger Mortelmans
 

Syntra, sinds 2003, de nieuwe benaming van de “Centra voor Middenstandsopleiding in Vlaanderen”, streeft ernaar om hun cursisten kwalitatief te coachen zodat ze prachtige eindresultaten behalen.

De slogan van Syntra is “uw opleiding – onze taak” en het stimuleren van het ondernemerschap. De afdeling Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft nu negen laureaten in de bloemetjes gezet voor hun inzet en werk tijdens het schooljaar 2009-2010. Een jury koos de negen laureaten uit drie categorieën, leeftijd, ondernemingsopleiding en bedrijfsbeheer.
In aanwezigheid van Patrick Janssens, burgemeester van Antwerpen en Vlaams volksvertegenwoordiger, ontvingen de laureaten hun prijs.
Patrick Janssens, zelf ooit een tijdje ondernemer geweest en zoon van zelfstandigen, weet als geen ander wat het ondernemerschap betekent, een ondernemer is zijn eigen baas, kan zelf alle beslissingen nemen, maar moet er ook de consequenties van dragen. Het ondernemerschap heeft inderdaad zijn mooie kant, is een fantastische uitdaging. Belangrijk is wel dat men een zaak begint met een gedegen opleiding en in zijn eigen product gelooft.
De laureaten in de categorie leeftijd zijn Dave Van Rymenam) (carrosseriehersteller) Ekeren, Levi Van Caeneghem (pc-technicus) Tildonk en Darinka Cloos (fotografe) Wommelgem.
Binnen de categorie bedrijfsbeheer zijn de laureaten Martine Vercauteren uit Ranst, Yvan Janssens, Berchem en Brenda Goris, Hoogstraten.
Voor de categorie ondernemingsopleiding zijn de laureaten Christine Wallaert (vastgoedmakelaar) Schilde, Dieter Cornelis(chocoladebewerker) Sint-Joris-Weert en Katrien Boonen (restauranthouder) Lennik. Zij baat samen met haar partner brasserie De Brabantse Ardennen uit in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek (Roosdaal).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2010
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief