Nieuws uit de politiezone TARL

C21

Nieuws uit de politiezone TARL

Editiepajot_politie_2010__pixels200

Diefstal van een motorfiets in de Fossebaan in Ternat op zaterdag waarschijnlijk tussen 10 en 15 uur: motorfiets BMW wordt gestolen van op de oprit van de woning.

Diefstal uit voertuig in de Begijnenmeers in Liedekerke tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag: daders ontvreemden juwelen en de boorddocumenten uit een voertuig Mercedes – er kunnen geen braaksporen worden vastgesteld.
Verkeersongeval met licht gekwetste in de Pamelsestraat in Liedekerke tijdens de nacht van zaterdag op zondag om 1u: bestuurders M.V.R (40j uit Ternat) verliest de controle over het stuur van haar Opel Corsa op de Pamelsestraat en komt tot stilstand tegen de gevel van een woning – bestuurster legde een positieve ademtest af, haar rijbewijs werd op last van het parket voor 14 dagen ingetrokken – bestuurster werd licht gekwetst.
Verkeersongeval met gekwetsten op de Brusselbaan in Affligem op zondagmorgen omstreeks 6u30: frontale aanrijding tussen het voertuig Mercedes bestuurd door V.R (45 j uit Affligem) en het voertuig Citroen bestuurd door B.M. (31 j uit Vilvoorde) – bestuurder Mercedes legt positieve ademtest af, rijbewijs wordt onmiddellijk voor 14 dagen ingetrokken – passagier R.A. (43 j uit Affligem) wordt met lichte verwondingen overgebracht naar het hospitaal evenals de bestuurster van de Citroen – beide voertuigen moeten getakeld worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2010
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief