REGIO - Gratis Pajotse winkeltassen op boerenmarkten

C21

REGIO - Gratis Pajotse winkeltassen op boerenmarkten

Editiepajot_lennik_winkeltas_lente_van_het_pajottenland_foto_gerrit_achterland
De Pajottenlandse boodschappentas. - Foto © Gerrit Achterland
 
Lente_van_het_pajottenland_banner_2011_p600
 

Op zaterdag 7 mei organiseert Pajottenland+ een winkeltassenactie op de boerenmarkt in Gaasbeek. Kom je op 7 mei langs om je boodschappen te doen, dan ontvang je gratis een boodschappentas met een Pajottenlands landschap. Het enige wat je moet doen, is bij drie producenten uit het Pajottenland een product aankopen. Andere markten met winkeltassenacties zijn de boerenmarkt op 19 mei in Pamel, de wekelijkse markt op 20 mei in Sint-Pieters-Leeuw en de boerenmarkt op 26 mei in Kester.

Pajottenland+ wil met deze actie de lokale producten en producenten in de kijker plaatsen, maar ook de boerenmarkt en de verkoop van lokale producten mee ondersteunen. De bezoekers op de boerenmarkt ontvangen een kaartje van Pajottenland+. Per aankoop bij een producent krijgen ze een stempel. Heb je drie stempels op je kaart, dan ontvang je aan de stand van Pajottenland+ een gratis ‘Pajottenlandse boodschappentas’.
Vorig jaar vonden de eerste acties rond de winkeltassen plaats op de jaarmarkt in Schepdaal en naar aanleiding van tien jaar boerenmarkt in Gooik. Vele bezoekers gingen dan ook naar huis met een tas vol ‘lekkers uit het Pajottenland’ en met de leuke Pajottenlandse winkeltas.
Deze actie maakt deel uit van de Lente van het Pajottenland. Meer informatie via www.lentevanhetpajottenland.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief