TERNAT / REGIO - 303 jonge artiesten bekennen kleur in de Ploter

C21

TERNAT / REGIO - 303 jonge artiesten bekennen kleur in de Ploter

Editiepajot_ternat_kleur_bekennen_foto_willemdeleeuw__1_
Foto's © WillemDeLeeuw
 
Editiepajot_ternat_kleur_bekennen_foto_willemdeleeuw
Foto's © WillemDeLeeuw
 

303 leerlingen van de academies voor muziek, woord en dans van Gooik, Lennik, Roosdaal en Ternat traden afgelopen weekend op voor 3 uitverkochte zalen in cc De Ploter, goed voor meer dan 1000 toeschouwers.

Dit totaalspektakel in het kader van de Dag van het Deeltijds Kunstonderwijs rond het thema ‘Beken Kleur’, kwam er op initiatief van Marnixring Land van Gaasbeek, die ook de logistieke ondersteuning voor zijn rekening nam.
Het erg gevarieerde programma, volledig ondersteund door livemuziek, met thema’s als de liefde, het doorbreken van de grijze dagelijkse sleur, respect voor de natuur en het overbruggen van maatschappelijke tegenstellingen werd afgewisseld met gedurfde acts rond passie en het leven achter de tralies maar ook met een erg spectaculaire op Bollywood geïnspireerde groepsdans.
Voor het slotnummer kwamen alle deelnemers voor een kleurige finale op het podium.
Serviceclub Marnixring Land van Gaasbeek, die 10 jaar geleden een gelijkaardig initiatief nam, staat voor de ondersteuning van de Nederlandse taal- en cultuur in onze regio en wil bij uitstek de jongere generatie betrekken. Deze samenwerking tussen academies was uniek en dankzij de inzet van directies en leerkrachten kreeg hiermee een grote groep kinderen de kans om podiumervaring op te doen.
De opbrengst van dit evenement wordt op 21 april overhandigd aan de academies die hiermee hun werking kunnen ondersteunen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2012
Gerrit Achterland
WillemDeLeeuw
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief