REGIO - Ontdek het Pajottenland met de Lekker Weg wandelbox

C21

REGIO - Ontdek het Pajottenland met de Lekker Weg wandelbox

Editiepajot_lekkerweg
 

Wandel langs de prachtige trage wegen in Bever, Gooik, Galmaarden, Herne, Lennik en Pepingen en geniet onderweg van leuke kortingen, promoties en gratis producten. Dit kan vanaf deze zomer en tot eind september met de kersverse Lekker Weg wandelbox die bestaat uit 6 wandelkaarten en 50 promotiebonnen met korting en promotietarieven ter waarde van € 250. Wandelaars zullen het Pajottenland nu nog intenser proeven en beleven.

Het Regionaal Landschap Zenne, Zuun & Zoniën vzw lanceerde Lekker Weg wandelbox op zondag 6 juli tijdens het wandelevenement “(Be)wandel je rijk!” op de markt van Gaasbeek. Vanaf 10u starten diverse wandelingen op het plein. Zowel de rustige zondagse kuieraar, de occasionele recreant als de doorwinterde stapper zijn van harte welkom. Vanaf 14u is er uiteenlopende animatie voor jong en oud, o.a. een springkasteel, sprookjesvertellers en optreden van plaatselijke muzikanten. Om 16u wordt het nieuwe promotiepakket voor het Pajottenland feestelijk voorgesteld aan pers, deelnemende handelaars en publiek.
De zes wandelkaarten en 50 bonnetjes van de Lekker Weg wandelbox wijzen letterlijk de weg naar lekkere hoeve- en streekproducten, horecazaken, verblijfsmogelijkheden en de culturele rijkdommen van het Pajottenland. Het bonnenboekje stimuleert meerdaagse streekverkenning en genereert een nieuwe afzetmarkt voor de Pajotse middenstander.
Vanaf woensdag 9 juli is de Lekker Weg wandelbox voor € 10 te koop bij toeristische diensten, aan het onthaal van de zes gemeentes, bij het Regionaal Landschap in de Oude Pastorie van Gaasbeek en op de website www.rlzzz.be/lekkerweg .
De kaarten werden eerder al uitgegeven, maar worden nu aangevuld met het nieuwe Lekker Weg bonnenboekje en gezamenlijk gepromoot als “Lekker Weg wandelbox”. Elke gemeente heeft zijn eigen karakteristieke plekjes en wandelaars ontdekken telkens weer iets anders. De groene vallei van de Mark en de Pauwelgeschiedenis in Galmaarden, de prachtige vierkantshoeves in Pepingen, overweldigende boomgaarden in Herne, het knooppuntennetwerk in Lennik zijn maar enkele voorbeelden.
Meer informatie, foto’s en een overzicht van deelnemende handelaars staan op www.rlzzz.be/lekkerweg.
Contactpersoon: Alwin Loeckx, alwin.loeckx@rlzzz.be,  02 452 60 45 ,  0494 236 349 .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2008
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief