LENNIK/ ROOSDAAL - Gella Vandecaveye laat voor de eerste keer haar zesde DANgordel bewonderen bij Judoclub Lennik-Roosdaal

C21

LENNIK/ ROOSDAAL - Gella Vandecaveye laat voor de eerste keer haar zesde DANgordel bewonderen bij Judoclub Lennik-Roosdaal

Gella
 
Img_8538
 
Img_8591
 
Img_8671bis
 
Img_8735
 

Judoclub Lennik-Roosdaal sloot traditioneel hun seizoen af met een interclubtornooi voor jongeren.

Bij de vier uitgenodigde clubs waren er een honderdtal jonge judoka’s die het laatste zweet uit hun door examen aangevreten lichaam konden wegwerken.
Als beloning voor de goede prestaties van de club tijdens het voorbije seizoen had het bestuur “DE” topjudoka Gella Vandecaveye uitgenodigd om met een massatraining het seizoen af te sluiten.
Gella, zopas verleden week zesde Dan geworden, kon voor de eerste maal met deze speciale gordel uitpakken op deze massatraining. Het was schepen van sport Johan Van Lierde die haar dan ook letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes mocht zetten.
Dat deze ex-topjudoka nog steeds in de volle jeugdige belangstelling staat, bewijs de minutenlange hantekeningensessie die Gella voor de talrijk gekomen judokas gaf. Gella voor deze jonge mensen ben je nog steeds “in”.
Indien interesse in deze bloeiende judosport kan je altijd terecht op hun site www.judolennikroosdaal.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert/Marc Sluys | 16 feb 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 16 feb 2023

archief