GOOIK - Bloedgevers Oetingen bestaan 30 jaar

C21

GOOIK - Bloedgevers Oetingen bestaan 30 jaar

Bloedgevers_011
 
Bloedgevers_002
Bloedgevers_004
Bloedgevers_007
 
Bloedgevers_005
Bloedgevers_017
 

De Oetingse afdeling "Bloedgevers van het Rode Kruis" bestaat dertig jaar. Tijdens de jongste bloedinzameling werd dit dan ook in de verf gezet. Ondanks de verlofperiode daagden een negentigtal bloedgevers op voor een gebruikelijke gift. Ook burgemeester Michel Doomst, OCMW-voorzitter Jo Baert en schepen Herman Anthoons boden zich voor de gelegenheid als donoren aan.

De Oetingse afdeling bloedgevers zamelt sedert 1978 vier keer per jaar bloed in. Telkenmale tekenen tientallen donoren present. Michel Rooseleers stond indertijd mee aan de wieg van de afdeling. Inmiddels werd de fakkel als plaatselijk verantwoordelijke overgenomen door zijn zoon Johan.
 
Voor de viering van het dertig jarig bestaan bood het gemeentebestuur een receptie aan. Ook het Rode Kruis Lennik en meerdere lokale handelaars droegen hun steentje bij voor het welslagen van de viering. Namens het gemeentebestuur hield burgemeester Michel Doomst  er aan de donoren te bedanken voor hun bereidheid bloed te geven ten voordele van hun medemensen. Eddy Christiaens, voorzitter van de Rode Kruisafdeling Lennik-Gooik, bedacht de organisatoren en de talrijke aanwezigen met een welgemeend dankbetuig.
 
Volgende bloedinzameling: vrijdag 31 oktober van 18u tot 20u.
 
Belangstellenden om zich aan te melden als bloedgever kunnen steeds vrijblijvend contact opnemen met de plaatselijke verantwoordelijke Johan Rooseleers op  0472/41 51 67 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief