REGIO - Vakantiegenoegens heet voortaan Pasar

C21

REGIO - Vakantiegenoegens heet voortaan Pasar

Collage_pasar
 
Pasar is een open vereniging die waardevolle en boeiende recreatie organiseert voor een zo breed mogelijk publiek. In Vlaanderen verzorgen meer dan 3000 vrijwilligers in 320 afdelingen activiteiten die gaan van wandelingen, stadsbezoeken, kajaktochten, fietsevenementen, ….tot een internationaal reisaanbod voor het hele gezin.
 
Ook in het Pajottenland is Pasar reeds in heel wat gemeenten actief. Zo kan de bevolking er dan ook genieten van tal van georganiseerde activiteiten die dikwijls individueel niet haalbaar zijn.
 
Zo werden er reeds activiteiten op het getouw gezet in Gooik, Herne, Roosdaal, Liedekerke en Pepingen.
 
Ook in Galmaarden, Lennik en Bever hoopt Pasar heel binnenkort voet aan wal te hebben.
 
Voor concrete ideeën kan men terecht op de websites: www.pasar.be/Gooik , www.pasar.be/Liedekerke  - www.pasar.be/Pepingen  en www.pasarroosdaal.be  . Ook de algemenen recreatiegids van Pasar biedt een overzicht van alle organisaties in het Pajottenland. De gids - met de aankondiging van meer dan 150 activiteiten - is gratis en kan telefonisch aangevraagd worden bij J.P. Roossens, streekvoorzitter Pajottenland, op  054/56.77.78  of via e-mail op jproosens@hotmail.com
 
Ook interesse om in je buurt iets mee te organiseren of op te starten ? De streekvoorzitter van het Pajottenland Jean-Pierre Roossens uit de Hoevestraat in Gooik staat u dan ook graag te woord.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief