REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Editiepajot_politie_heel_goed

Controle 
SINT-PIETERS-LEEUW - De verkeersdienst van de lokale politie van Leeuw  hield  vrijdagavond een snelheids- en  verkeerscontrole aan de Bergensesteenweg  in Zuun en de Paul Gilsonlaan in Ruisbroek. Er werden 729 voertuigen gecontroleerd en slechts enkele snelheidsovertredingen  werden met de mobiele snelheidsradar vastgesteld . Er waren geen overdreven pieken bij, dit was mogelijk te wijten was aan de slechte weersomstandigheden.  Er werden verder  26 bestuurders aan een ademtest onderworpen en allen bliezen S(afe). Er werd 1 proces-verbaal opgesteld voor GSMmen aan het stuur en 1 PV voor gordeldracht opgesteld. Er werden nog 9 processen-verbaal van waarschuwing opgesteld voor technische eisen voertuig .

Gereedschap gestolen
GALMAARDEN – In de Hernestraat plegen onbekenden braak op de poort achteraan het onbewoond gebouw. Ze  verschaffen zich de toegang tot de werkplaats en ontvreemden enkele gereedschappen.

Wisseltruc
LENNIK – In een handelszaak aan de Markt poogde een onbekende man om met een wisseltruc geld uit de kassa te graaien. De dader wordt door de uitbaters betrapt tijdens de wisseltruc. De dader kan de vlucht nemen zonder enige buit.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief