GALMAARDEN - Werking Woonwinkel voorgesteld

C21

GALMAARDEN - Werking Woonwinkel voorgesteld

Colpaert_galmaarden_woonbeleid_1
 

Na drie jaar werking startte de woonwinkel Pajottenland zopas een nieuwe werkingsperiode van drie jaar. Vanaf 2009 zal er gewerkt worden met jaarthema’s. Voor 2009 zijn dit energiebesparende maatregelen.

In december 2005 opende de woonwinkel Pajottenland zijn deuren. Deze woonwinkel is een samenwerking tussen Riso Vlaams-Brabant, de provincie Vlaams-Brabant, de Vlaamse Gemeenschap en zes Pajotse gemeenten(Gooik, Lennik, Galmaarden, Herne, Bever en Pepingen). Door het: geven van advies, informatie over huurwetgeving, raming van renovatiekosten en nog veel meer, willen ze de bevolking de nodige steun geven in het uitvoeren van hun plannen. De personeelsploeg werd ondertussen uitgebreid tot vier personen: Maria Urbina, Michel Amijs, Patrick Vinck en Marijke Van den Dries.

Vanaf 2009 zal er gewerkt worden met jaarthema’s, voor 2009 is dit energiebesparende maatregelen speciaal gericht naar dakisolatie. Er zal tevens een werkgroep opgestart worden die allerlei initiatieven zal ontwikkelen op maat van elke gemeente en zijn inwoners. Elke gemeente zal zijn eigen lokale prioriteiten kunnen vastleggen. Meer info op www.woonwinkelpajottenland.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 dec 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief