HERNE/LENNIK – Prof. adv. Jos Ruysseveldt te gast bij Rotaryclub Herne-Markvallei

C21

HERNE/LENNIK – Prof. adv. Jos Ruysseveldt te gast bij Rotaryclub Herne-Markvallei

Rotary_jos_ruysseveldt___01_
HERNE/LENNIK – Prof. adv. Jos Ruysseveldt te gast bij Rotaryclub Herne-Markvallei - © Deschuyffeleer
 
Rotary_jos_ruysseveldt___1_
HERNE/LENNIK – Prof. adv. Jos Ruysseveldt te gast bij Rotaryclub Herne-Markvallei - © Deschuyffeleer
 
Rotary_jos_ruysseveldt___1a___1060_x_708_
HERNE/LENNIK – Prof. adv. Jos Ruysseveldt te gast bij Rotaryclub Herne-Markvallei - © Deschuyffeleer
 
Rotary_jos_ruysseveldt___1b_
Rotaryclub Herne-Markvallei - Dieudonné Horlait, Lucile Heremans, Mike D'Haeseleer, voorzitter Theo Camphyn, prof, mr Jos Ruysselveldt, Peter Bekaert, Thérèse Dedobbeleer en Gerda Persoons - © Deschuyffeleer
 

De uiteenzetting van professor advocaat Jos Ruysseveldt over het nieuwe erf- en huwelijksvermogenrecht op uitnodiging van Rotaryclub Herne-Markvallei in wijnbar August in Lennik genoot veel bijval. Het was de verdienste van voorzitter Theo Camphyn om de notoire spreker, overigens ook een persoonlijke vriend, naar het clublokaal te laten overkomen.

 

Jos Ruysseveldt is licentiaat in de Rechten, licentiaat in het Notariaat en gegradueerde in de Fiscale Wetenschappen. Als professor aan de Fiscale Hogeschool in Brussel en aan de Antwerp Management School (AMS), de autonome managementschool van de universiteit Antwerpen. Verder verleent hij ook medewerking aan diverse postuniversitaire opleidingen.

 

Door zijn gespecialiseerde opleiding en zijn notariële ervaring gedurende 15 jaar biedt de professor advocaat zijn diensten aan vanuit een praktische en concrete invalshoek. Verder levert hij regelmatig bijdragen in wetenschappelijke jaarboeken en tijdschriften en maakt hij deel uit van redactiecomités wat een garantie betekent voor een permanente marktkennis en een toegevoegde waarde voor de beoogde doelstellingen. Ook heeft hij al een aantal bijzonder gewaardeerde publicaties op zijn naam staan. Aan het hoofd van het advocatenkantoor Ruysseveldt bvba vanuit Knokke-Heist begeleidt hij dan ook de particulier en de professional individueel en staat hij hen bij inzake vermogensplanning. Het kantoor verzorgt ook professionele opleidingen.

 

De professor hield tijdens zijn boeiende uiteenzetting het nieuwe erf- en huwelijksvermogenrecht na 1 september 2018 praktisch tegen het licht. Er daar blijken toch een aantal addertjes onder het gras te schuilen en struikelstenen op te duiken. “Opletten is dan ook steeds de boodschap”, was dan ook zijn gouden raad aan de toehoorders.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 04 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief