REGIO - Het Vaccinatiecentrum Koornmolen vaccineert nu ook jongeren die in september 12 jaar worden

C21

REGIO - Het Vaccinatiecentrum Koornmolen vaccineert nu ook jongeren die in september 12 jaar worden

Img_20210903_113121__kopie_
Het nieuwe vaccinatiecentrum. - Foto Marc colpaert
 
Gisteren waren wij nog even in het vaccinatiecentrum in Gooik en vandaag kregen wij al een nieuw persbericht, dat men in De Koornmolen ook jongeren vaccineren, die in september pas 12 jaar  worden. Minder dan 50 procent van de jongeren tussen 12 en 15 jaar kregen ondertussen hun eerste prik uit Bever, Herne, Galmaarden, Gooik, Lennik en Roosdaal en dat moet hoger.
 
 
 
Vandaag hebben 42% van de 12-15-jarigen uit Bever, Herne, Galmaarden, Gooik, Lennik en Roosdaal al een eerste keer hunvaccin gekregen. Jongeren die in september nog 12 jaar worden, en dus nog niet gevaccineerd werden, kunnen hun eerste prik nog krijgen in Vaccinatiecentrum Koornmolen. Let op zij ontvangen geen automatische uitnodiging, maar moeten zelf een afspraak maken. Dit kan vanaf de dag waarop zij 12 jaar worden. Op het moment van hun afspraak, moeten zij vergezeld worden door een ouder/voogd of een schriftelijke toestemming van hun ouder/voogd meebrengen. Wie met zijn oma of opa komt moet dus een schriftelijke toestemming hebben van één van de ouders, vergeet dit niet!!
Ook de identiteitskaart moet steeds getoond worden. Afspraken kunnen gemaakt worden via vaccinatie@gooik.be of via 02 211 35 35 (naam en telefoonnummer achterlaten).

Het Agentschap Zorg en Gezondheid communiceert eind september over de vaccinatiemogelijkheden met het coronavaccin voor jongeren die in 2021 nog 12 jaar worden. Tot daar het persbericht en nu maar hopen dat nog veel mesnen zich laten vaccineren. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief