GOOIK - Deze week zijn het de Fiat PRO DAYS bij Cammaert Trucks-Iveco, kom dat zien

C21

GOOIK - Deze week zijn het de Fiat PRO DAYS bij Cammaert Trucks-Iveco, kom dat zien

Editie_gooik_cammaert_1__kopie_
Björn(Sales Fiat) met Jessica Cammaert in de showroom.- Foto Marc Colpaert
 
Foto_colpaert_cammaert_2__kopie_
Er is voldoende keuze uit nieuwe wagens en uit stockwagens. - foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_cammaert_6__kopie_
Het onthaal van de NV Cammaert.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_cammaert_3__kopie_
Jessica hangt hem even aan de stroom.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_cammaert_4__kopie_
Nathalie Leuckx met Jessica Cammaert bij de nieuwe Ducato.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_cammaert_5__kopie_
Het mooie interieur van de E-Ducato, met als extraatje dat men in de spiegel(midden bovenaan de foto) het beeld van de achteruitrijcamera kan terugvinden. - Foto Marc Colpaert
 
Foto_colpaert_cammaert_7__kopie_
Afsluiten doen we met Maarten Van Den Eynde de werkplaatschef van Fiat.- Foto Marc Colpaert
 
Deze week van 15 tot 18 september gooit de firma NV Cammaert Trucks gelegen langs de Ninoofsesteenweg 48 in Gooik, de deuren open van hun showroom. U kunt er geheel vrijblijvend enkele nieuwe modellen bezichtigen, zoals de nieuwe elektrische Ducato. Ondertussen staat er al een dubbele elektrische laadpaal voor de zaak, kwestie dat de firma mee is met zijn tijd. "Wij hebben naast tal van nieuwe wagens ook nog tal van stockwagens, dus kom zeker eens langs", laat Jessica Cammaert ons weten. 
 
Cammaert Trucks specialiseert zich al meer dan 50 jaar in de verkoop, onderhoud en herstellingen  van IVECO Trucks en FIAT Professional. Momenteel staat reeds de derde generatie aan het roer. Door hun uitstekende service zijn ze uitgegroeid tot een begrip in de transportwereld. De centrale ligging van hun vier vestigingen in Gooik, Temse, Antwerpen & Sint-Lievens-Houtem rond de drie grote verkeersassen, tussen Antwerpen, Brussel en Gent zorgt ervoor dat ze hun  klanten snel van dienst kunnen zijn. 
 
Bij Cammaert Trucks kan u terecht voor een zeer uitgebreid gamma van IVECO en Fiat Professional bedrijfsvoertuigen: van de kleinste bestelwagen tot de zware Stralis Hi-Way. Tot onze klantenportefeuille behoren zowel de kleine zelfstandigen als de  KMO’s en grote transportbedrijven uit verschillende sectoren.
 
Als familiebedrijf hechten we veel belang aan de persoonlijke relaties met onze klanten.  Om  aan uw behoeften te voldoen,  behoort het verlenen van service en  maatwerk tot onze hoofdprioriteit.  Met onze vier vestigingen en een efficiënt subdealernetwerk, is onze onderneming gemakkelijk bereikbaar voor service en onder­houd. 
 
En dus gooit de NV Cammaert deze week de deuren open, u kunt er elke werkdag terecht van 9 tot 18.30 uur en op zaterdag zelfs van 9 tot 12 uur. Dit om de nieuwste modellen te bekijken, zoals de electrische Ducato, die naast een facelift nu ook volledig elektrisch rijdt. De autonomie van deze E-Ducato is afhankelijk van zijn batterij en bedraagt 220 tot 370 km, ruim voldoende dus. "Kom zeker eens een kijkje nemen want het interieur van deze wagen is meer dan de moeite waard en om het volledig af te maken is het scherm van de achteruitrijcamera in de achteruitrijspiegel in het midden van de kabine geplaatst. Wie daarnaast nog op zoek is naar een stockwagen, wel die hebben wij nog voldoende in voorraad. Indien u er plots eentje nodig heeft dan mag u gerust bij ons even binnenspringen",lacht Jessica. Meer informatie op www.cammaertnv.be
 
 
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 sep 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert/Marc Sluys | 23 sep 2022
Marc Sluys / Marc Colpaert | 07 sep 2022

archief