GOOIK/REGIO - Nieuwe vaccinatiecampagne in Vaccinatiecentrum Strijland vanaf maandag 12 september

C21

GOOIK/REGIO - Nieuwe vaccinatiecampagne in Vaccinatiecentrum Strijland vanaf maandag 12 september

Editie_gooik_vaccinatiecentrum_koornmolen_2__kopie_
Het vaccinatiecentrum opent opnieuw de deuren.- Foto Marc Colpaert
 
Op maandag 12 september om 12 uur opent het vaccinatiecentrum in Gooik opnieuw de deuren. Vooral ouderen mensen en mensen uit de zorg krijgen er de kans om een nieuwe prik te komen halen. Ook wordt terug een beroep gedaan - in de kerk van Strijland - op vele vrijwilligers. 
De Vlaamse overheid besliste om de bevolking (18 en ouder) uit te nodigen voor een bijkomende boosterprik in het najaar van 2022. Deze ‘herfstprik’ is nodig om opnieuw op het hoogste niveau beschermd te zijn tegen COVID-19.Vaccinatiecentrum Strijland zal alle inwoners van Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Roosdaal die een bijkomende boosterprik willen, inenten. De eerste uitnodigingen zijn ondertussen al een tijdje de deur uit.
 

Simon De Boeck, burgemeester: “Momenteel zijn we in het Vaccinatiecentrum Strijland de nodige voorbereidingen aan het treffen. Het is de bedoeling om vanaf 12 september opnieuw operationeel te zijn en mede dankzij de vele medewerkers en vrijwilligers, opnieuw te vaccineren.” De nieuwe vaccinatiecampagne zal gelijkaardig aan de vorige campagne verlopen. De bevolking zal stap voor stap uitgenodigd worden. De voorgestelde afspraak moet telkens bevestigd worden, zoveel als mogelijk digitaal. Meer informatie mail naar : vaccinatie@gooik.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief