REGIO - Muziek, drank en koekjes voor de jeugd ter hoogte van de stelplaats in Leerbeek

C21

REGIO - Muziek, drank en koekjes voor de jeugd ter hoogte van de stelplaats in Leerbeek

Editie_gooik_stelplaats_2__kopie_
Heel wat jongeren waren van de partij.- foto marc Colpaert
 
Editie_gooik_stelplaats_4__kopie_
Heel wat jongeren waren van de partij.- foto marc Colpaert
 
Editie_gooik_stelplaats_1__kopie_
Enkele van de organisatoren.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_gooik_stelplaats_3__kopie_
Heel wat jongeren waren van de partij.- foto marc Colpaert
 
Op vrijdag 21 oktober vanaf 15u30 organiseren Logo Zenneland , JAC Halle-Vilvoorde en de intergemeentelijke preventiedienst Pajottenland, in samenwerking met jeugdregio Pajottenland en tal van externe partners zoals Radio çava een speciaal moment met live radio maar ook met drank en koekjes.
Radio çava wordt in de eerste plaats georganiseerd ter gelegenheid van de maand van de geestelijke gezondheid (#samenveerkrachtig) die loopt in het Pajottenland tijdens de maand oktober. Daarnaast is het mooi meegenomen als initiatief voor de dag van de jeugd omdat we in de stelplaats veel jongeren intergemeentelijk bereiken, aldus Bianca Vanreepinghen van de preventiedienst van Herne, Bever, Galmaarden, Gooik, Pepingen en Lennik. 
 
Tijdens corona hebben we allemaal nog maar eens gemerkt dat onze jongeren het niet altijd gemakkelijk hebben. En met de huidige economische crisis is er niet meteen beterschap in zicht. Ze worstelen met bepaalde zaken en zitten niet altijd goed in hun vel. Op die momenten is het belangrijk dat ze iemand hebben waar ze mee kunnen praten. Iemand die naar hen luistert en hun misschien ook tools meegeeft om mee aan de slag te gaan. Want iedereen heeft een Warme William nodig.
 
 
Radio çava kwam naar de stelplaats van de Lijn in Leerbeek.  Alle jongeren vanaf 12 jaar waren er welkom om een plaatje aan te vragen. En terwijl ze aan het wachten waren konden ze iets drinken of iets eten, met dank aan de intergemeentelijke preventiedienst.  Zij konden ook hulpverleners leren kennen en kennismaken met de enige echte Warme William.  
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 okt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 04 apr 2024

archief