Alwin Loeckx uit Gooik, Hendrik Schoukens uit Lennik en Veerle Leroy uit Beersel kandidaten voor Groen

C21

Alwin Loeckx uit Gooik, Hendrik Schoukens uit Lennik en Veerle Leroy uit Beersel kandidaten voor Groen

Foto__2___kopie_
Alwin, Veerle en Hendrik.- Ingezonden foto
 
Tijdens de verkiezingen van 9 juni 2024 zijn Alwin Loeckx uit Gooik en Hendrik Schoukens uit Lennik kandidaten voor Groen, op de 5de plaats voor het Vlaams parlement en de 12de plaats voor het Europees parlement. Veerle Leroy uit Beersel is kandidaat op de 2de plaats voor het federaal parlement en wil zich vanuit de nabije Zennevallei inzetten voor het Pajottenland, zoals ze dat vroeger al gedaan heeft als toenmalig schepen van o.a. leefmilieu.
 
Met deze drie streekkandidaten kunnen de mensen uit het Pajottenland op elk beleidsniveau hun stem geven aan geloofwaardige en betrokken Groen kandidaten uit de eigen regio. Alwin, Hendrik en Veerle maken prioriteit van goede betaalbare zorg, eerlijk klimaatbeleid dat iedereen meeneemt en eerlijke kansen voor iedereen.
 
Alwin Loeckx, 5 de plaats voor het Vlaams parlement: “Groen is voor mij dé partij van het platteland. Enkel Groen durft de bouwwoede een halt toeroepen en gaat voluit voor samenwerking van natuur en landbouw, sociaal beleid, levende dorpen en betere mobiliteit. Voor echte verandering is een andere politiek nodig, met de natuur in het hart.” 
Hendrik Schoukens, 12 de plaats voor het Europees parlement: “Al 20 jaar sta ik op de barricade voor een betere bescherming van de natuur. Zonder natuur rest er de mens geen leefbare toekomst. Op lokaal niveau heb ik de voorbije jaren mooie resultaten bereikt door de aanleg en bescherming van natuurparken, graslanden, wetlands en bossen in Lennik.”
 
Veerle Leroy, 2 de plaats voor het federaal parlement: “Op de gezondheid van mensen bespaar je niet. Maanden moeten wachten op een psycholoog wanneer je donkere gedachten hebt? Je leven lang werken en toch amper een rusthuis kunnen betalen? Dat is niet menselijk. Voor Groen is goede betaalbare zorg een basisrecht.”
 
De komende maanden gaan Alwin, Hendrik en Veerle deur-aan-deur in het Pajottenland om te polsen naar vragen en bekommernissen. Groen zal ook aanwezig zijn op de boerenmarkt van Dilbeek op zaterdag 4 mei en de jaarmarkt van Herne.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief