GOOIK - Pajots Zorgnetwerk in de kijker

C21

GOOIK - Pajots Zorgnetwerk in de kijker

Pajots_zorgnetwerk
 

Het Pajots Zorgnetwerk is een gesubsidiëerd project in het kader van het Vlaams geïntegreerd plattelandsbeleid, meerbepaald “Dorpsnetwerken voor zorg in een rurale omgeving”. Met deze dorpsnetwerken wil men het sociaal netwerk verstevigen op het platteland.

Het Pajots Zorgnetwerk bestaat uit een samenwerkingsverband tussen het OCMW Lennik, het OCMW Gooik en VIAC (vzw). Het OCMW Lennik (voorzitter Etienne Van Vaerenbergh, secretaris Jos Nevens) is projectpromotor en stelt een maatschappelijk assistent ter beschikking, mw Ilse Waegeneer. Het OCMW Gooik (voorzitter JoBaert, secretaris Joris Samyn)stelt ook een maatschappelijk assistent ter beschikking, mw Lieve Van Rysselberghe. VIAC levert de coördinator voor dit zorgnetwerk, mw Katleen De Vos. “Met dit Pajots Zorgnetwerk willen we het geheel van dienstverlening(qua zorg en wonen) voor senioren en personen met een beperking ondersteunen, versterken en daar waar nodig nieuwe initiatieven uitwerken. Dit alles op maat en vraag van de senioren en personen met een beperking en in nauwe samenwerking met de lokale diensten, verenigingen, organisaties. Op die manier moet het leefbaar wonen in de eigen gemeente met de nodige dienstverlening op maat, voor senioren en personen met een beperking gegarandeerd worden.”
Wie meer informatie wil over dit Pajots Zorgnetwerk kan steeds terecht bij de coördinator Katleen De Vos Educatief centrum, Fabrieksstraat 3, 1770 Liedekerke, tel. 053/64.11.69.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2008
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2024
Marc Sluys | 29 jun 2024

archief