LIEDEKERKE/ SINT-PIETERS-LEEUW - Feiten

C21

LIEDEKERKE/ SINT-PIETERS-LEEUW - Feiten

Embleem_politie

De redactie heeft kennis gekregen van enkele feiten die gebeurd zijn de laatste dagen. In Liedekerke was er een botsing tussen twee bromfietsers en in Sint-Pieters-Leeuw werd er ingebroken in een frituur (Ruisbroek) en werd er roofing gestolen bij Interbeton.

 ***Verkeersongeval in Liedekerke met twee gekwetsten
Verkeersongeval met twee zwaar gekwetsten in Bedrijvenzone Begijnenmers in Liedekerke.
Twee bromfietsers kwamen er frontaal met elkaar in botsing ter hoogte van het jaagpad. Beide bestuurders (AH – 26 jaar uit Liedekerke en DP – 18 jaar eveneens uit Liedekerke) werden vrij zwaar gekwetst overgebracht naar OLV ASSE. Beiden blijven er opgenomen.
Geen van beide bromfietsen is nog reisvaardig; ze werden dan ook weg getakeld door de dichtstbijzijnde takeldienst. De lokale politie TARL voert een onderzoek naar dit ongeval
 
***Inbraak frituur Ruisbroek
Er werd tijdens de nacht ingebroken in de frituur langsheen het Stationsplein (Ruisbroek). De ruit van de frituur werd ingegooid en er werd drank gestolen.

*** Roofing gestolen
Er werd vanop de werf van de  firma Interbeton  langsheen de Vaartkant een onbekende hoeveelheid roofing gestolen tijdens de nacht.
De dader(s) klommen over de omheining en begaven zich naar de plaats waar de roofing lag. De dader(s) ontdeden de geladen paletten van het plastic omhulsel en droegen de rollen roofing tot aan de omheining, gaven deze door en laden deze in een onbekend voertuig.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2008
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief