ROOSDAAL / LIEDEKERKE - Molenhof Talks ontvangt Hans D’Hondt, voorzitter Directiecomité FOD Financiën

C21

ROOSDAAL / LIEDEKERKE - Molenhof Talks ontvangt Hans D’Hondt, voorzitter Directiecomité FOD Financiën

2020-09-10__molenhoftalks_molenhof
 

In 2019 sloeg een aantal geëngageerde ondernemers uit Liedekerke-Roosdaal en het Pajottenland de handen in elkaar om samen netwerkevents te organiseren. Hieruit is VZW Molenhof Talks gegroeid.

 

VZW Molenhof Talks is een netwerkorganisatie opgericht van ondernemers voor ondernemers uit Liedekerke-Roosdaal en het Pajottenland.

 

Afgelopen woensdag 9 september organiseerde VZW Molenhof Talks een netwerkavond met als gastspreker Hans D’Hondt, voorzitter van de Federale Overheidsdienst Financiën en moderator streekgenoot Rik Van Cauwelaert. 

 

Hans D’Hondt gaf in zijn uiteenzetting duiding over hoe de FOD Financiën de afgelopen jaren sterk heeft ingezet op digitalisering. Dit maakt het mogelijk dat het werk van de belastingdiensten veel gerichter en sneller verlopen. 

 

De aanwezige ondernemers waren vooral geïnteresseerd hoe het begrotingstekort van vele tientallen miljarden euro’s, post Corona, zal worden opgelost. 

 

De Covid-19-pandemie veroorzaakt een, in onze moderne samenleving ongeziene, gezondheidscrisis en helaas stopt het verhaal daar niet. De gedurende vele weken verplichte lockdown zal ook voor de grootste economische crisis in de naoorlogse geschiedenis zorgen. Alle overheden hebben meteen maatregelen genomen om de economie nog zoveel mogelijk overeind te houden, maar het prijskaartje daaraan gekoppeld loopt echter hoog op. 

 

Wie gaat die Corona-gevolgen allemaal betalen? De ongerustheid rond belastingverhogingen neemt toe.

Hans D’Hondt, voorzitter van de Federale Overheidsdienst Financiën, was de geschikte man om hierover een uiteenzetting te geven.

 

Volgende spreker: Piet Vanthemsche op 9 december 2020 om 19u30 in Villa Molenhof.

 

Ondernemers die wensen lid te worden van VZW Molenhof Talks kunnen dit doen via de site www.molenhoftalks.be

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 04 nov 2023
Redactie Editiepajot | 30 okt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief