NINOVE - Welkom in de Academie voor Beeldende Kunst!

C21

NINOVE - Welkom in de Academie voor Beeldende Kunst!

A_ninove_tentoon
Ingezonden foto
 

Welkom in de Academie voor Beeldende Kunst in Ninove en dit op twee locaties namelijk in het oud stadhuis en de Liberale Kring in Ninove. In de stad Ninove is de academie een broedplek voor makers en creatievelingen. Je kan er volop experimenteren of rustig tekenen, gelijkgestemden ontmoeten en vol aandacht in je werk duiken. Je kan er iets creëren wat je je nu nog niet kan voorstellen. Ook mensen van buiten Ninove zijn meer dan welkom.  Als voorsmaakje deze foto’s van het afstudeerproject van Martine Vandervost binnen het atelier ‘Kant en Textiel’. Vanuit haar persoonlijke ervaringen werkt Martine rond het menselijk lichaam, in het bijzonder de hersenen en organen. Vertrekkende vanuit een uitgebreid onderzoek verbeeldt ze de emoties gelinkt aan haar thema in verschillende textiele technieken en bewust gekozen materialen. 

Afstudeerexpo’s

Aan het einde van 6 schooljaren in het beeldatelier zijn de jongeren fier op wat ze kunnen. De volwassenen hebben 5 of 7 schooljaren meegemaakt: tekenaars, beeldhouwers, schilders en studenten uit kant & textiel tonen hun werk op 2 locaties, in het oud stadhuis en in de liberale kring. Kom langs en laat je betoveren!

 

PRAKTISCH:

 

- afstudeerexpo’s:

- liberale kring: Dreefstraat 16 Ninove

- oud stadhuis: Oudstrijdersplein 6 Ninove .   Open op 11, 12, 18 en 19 juni van 14 tot 18u 

 

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor het volgend schooljaar staan online open en lopen tot eind september. Ook bij de leerkrachten of in het secretariaat (tijdens de openingsuren) kan je je inschrijven. Op onze website kan je zien welke groepen volzet zijn. In september kan je 1 gratis proefles meemaken. Inschrijvingen vanaf 24 mei: https://www.liedekerke.be/ABAK of in het secretariaat tijdens de openingsuren.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief