MERCHTEM - Koninklijke Steltenlopers na Will Tura nu ook gevraagd door Clouseau voor de persconferentie van hun concerten in het Sportpaleis

C21

MERCHTEM - Koninklijke Steltenlopers na Will Tura nu ook gevraagd door Clouseau voor de persconferentie van hun concerten in het Sportpaleis

Editiepajot_koninklijke_stetenlopers_merchtem
 

Voorzitter Roger Daelemans: “Na onze opgemerkte optredens tijdens de concerten van Will Tura in Vorst Nationaal worden onze Koninklijke steltenlopers nu ook gevraagd door Clouseau om hun persconferentie te komen opluisteren in het Sportpaleis van Antwerpen op donderdag 16 oktober e.k. - misschien kunnen wij hierdoor ook enkele optredens versieren tijdens de Clouseau concerten van begin december e.k.

Woensdag 29 oktober e.k. komt een Japanse TV ploeg naar Merchtem om een documentaire te maken over "rare" hobby's van jongeren in de ganse wereld en hiervoor werden natuurlijk ook onze steltenlopers geviseerd om te zien hoe van jongsaf de knepen van het steltenlopen worden aangeleerd aan onze jongeren.
 
Een aanvraag om in SEOUL - ZUID-KOREA te gaan optreden voor een ganse week tijdens het internationaal festival aldaar viel hierdoor wel in het water - ook door gebrek aan voldoende nog beschikbare vakantie voor onze leden.
 
In november en december zijn wij gevraagd om enkele kerstmarkten op te luisteren in o.a. REIMS, DUNKERQUE, ST. QUENTIN enz.
 
begin januari trekken wij opnieuw naar SPANJE voor de gekende Driekoningenfeesten in VALLADOLID, FIGUERAS of MALAGA en op 3 april 2009 (tijdens de Paasvakantie) gaan wij voor de zesde keer naar AMERIKA voor een zestiendaagse in het evenementenpark van Dolly Parton in TENNESSEE - DOLLYWOOD waar wij zullen optreden tijdens het " Festival of Nations " met o.a. Cirque du Soleil uit Canada en groepen uit Australië, Japan, China, Ecuador, Rusland en Italië.
 
Uiteraard wordt ook in stilte verder gewerkt aan onze " Merchtem op stelten " van zondag 17 mei.
 
Verder informatie is te vinden op onze website www.steltenlopersmerchtem.be  of tijdens de trainingen in ons lokaal op zaterdagnamiddag van 14u tot 17u waar nieuwe leden nog steeds welkom zijn, besluit voorzitter Roger Daelemans.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2008
Editiepajot
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief