OPWIJK - Ga eens een kijkje nemen in de demowoning in Opwijk

C21

OPWIJK - Ga eens een kijkje nemen in de demowoning in Opwijk

A_image_thumbnail
 
Wil je ook een duurzaam huis? Vraag dan raad aan de renovatiecoaches van 3Wplus in hun demowoning in Opwijk. Op donderdag 28 april kan je in de demowoning (adres: Heirbaan 125, 1745 Opwijk) van 15 tot 19 uur aan de renovatiecoaches van Energiehuis 3Wplus al je vragen over de demowoning maar ook over je eigen renovatieproject stellen. Renovatiecoaches leggen uit hoe de woning duurzaam gerenoveerd zal worden met loskoppeling van het dure gasnet, welke materialen gebruikt worden en hoe het allemaal betaalbaar blijft.
 
3Wplus, actief als Energiehuis voor de 35 gemeenten in Halle-Vilvoorde, kocht in Opwijk een leegstaand pand aan om te renoveren tot een duurzame en betaalbare woning, los van gas en stookolie. Het pand wordt volledig geïsoleerd en wordt uitgerust met onder meer hoogrendementsbeglazing, zonnepanelen, een warmtepomp, een groendak en een regenwaterput. De demowoning moet als voorbeeld dienen voor iedereen in de regio met bouw- of renovatieplannen. 
Op donderdag 28 april kan je in de demowoning (adres: Heirbaan 125, 1745 Opwijk) van 15 tot 19 uur aan de renovatiecoaches van Energiehuis 3Wplus al je vragen over de demowoning maar ook over je eigen renovatieproject stellen. Wil je graag aanwezig zijn, schrijf dan zeker in voor 25 april. Voor iedere bezoeker is er een drankje en een handig gadget. 
 

Meer info over het project via de website energiehuis.3wplus.be/demowoning 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief