TERNAT AFFLIGEM ROOSDAAL LIEDEKERKE - Verkeersactie PZ TARL: ‘killers in verkeer’

C21 Css

TERNAT AFFLIGEM ROOSDAAL LIEDEKERKE - Verkeersactie PZ TARL: ‘killers in verkeer’

Politiecombi_dsc_0347
 

Tijdens een verkeersactie in het weekend van 24 op 25 april heeft de politie 23 verkeersinbreuken vastgesteld. Het ging om : alcohol- en druggebruik van bestuurders, het niet(-reglementair) dragen van de gordel, GSM-gebruik achter het stuur en negatie van de verkeerslichten. De politie noemt deze overtredingen de ‘killers in verkeer’. Een overzicht.

 

 

Zaterdag 24 april 2021: 
In Ternat ter hoogte van de Assesteenweg werden 24 bestuurders gecontroleerd op alcoholintoxicatie en drugs. Niemand van bleek dronken. 3 bestuurders werden geverbaliseerd voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. 3 bestuurders gebruikten hun GSM achter het stuur. Er werden 2 inbreuken vastgesteld m.b.t. het rijbewijs. Bij 2 voertuigen werd een inbreuk op de nummerplaat vastgesteld. 1 bestuurder bleek niet te beschikken over een geldig keuringsbewijs. Daarnaast bleek 1 bestuurder niet te beschikken over de boorddocumenten. 1 bestuurder bleek niet te beschikken over een geldig verzekeringsbewijs. Verder werd bij 1 voertuig een inbreuk op de lading vastgesteld. 

In Liedekerke ter hoogte van de Steinfurtdreef werden 10 bestuurders gecontroleerd op alcoholintoxicatie en drugs. 2 bestuurders bleken dronken. 1 bestuurder bleek onder invloed van drugs. Daarnaast bleken 2 bestuurders niet te beschikken over een geldig keuringsbewijs. 1 bestuurder droeg geen veiligheidsgordel. Er werden 2 inbreuken vastgesteld m.b.t. het rijbewijs. 2 personen bleken niet de beschikken over hun identiteitskaart. Verder bleek 1 bestuurder niet te beschikken over de boorddocumenten. 
 
Zondag 25 april 2021: 
In Roosdaal ter hoogte van de Ninoofsesteenweg werden 19 bestuurders gecontroleerd op alcoholintoxicatie. Niemand bleek dronken. 5 bestuurders werden geverbaliseerd voor GSM-gebruik achter het stuur. 1 bestuurder droeg geen gordel. Bij 1 voertuig werd een inbreuk op de nummerplaat vastgesteld. 1 bestuurder bleek niet te beschikken over een geldig inschrijvingsbewijs. Daarnaast bleek 1 bestuurder niet te beschikken over een verzekeringsbewijs. Verder werden 2 inbreuken m.b.t. de motorkledij vastgesteld. 

In Affligem op de Brusselbaan werden 27 bestuurders gecontroleerd op alcoholintoxicatie. Niemand bleek dronken. 5 bestuurders werden geverbaliseerd voor GSM-gebruik achter het stuur. 2 bestuurders droegen geen gordel. Er werden 2 inbreuken m.b.t. tot het rijbewijs vastgesteld. 1 bestuurder bleek niet te beschikken over een geldig keuringsbewijs. Verder stond 1 bestuurder geseind in de politionele databank met ontzetting van het recht tot sturen. De betrokkene zal zich voor de politierechter moeten verantwoorden.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2021
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 11 aug 2022
Guido van Cauwelaert | 10 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 20 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 02 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022
Guido Van Cauwelaert | 01 jul 2022

archief