REGIO - Feest mee met het Regionaal Landschap en win 25 liter appelsap

C21

REGIO - Feest mee met het Regionaal Landschap en win 25 liter appelsap

Tentoon_120__kopie_
Het Regionaal Landschap zorgt voor meer natuur. - Illustratiebeeld Marc Colpaert
 
Het is feest bij het Regionaal Landschap Pajottenland en Zennevallei, want in april 1996 werd van start gegaan met deze vereniging. Ondertussen zijn deze mensen niet meer weg te denken uit onze regio, ze doen ook heel wat goed werk en zorgen ervoor dat wij rond ons steeds meer van onze mooie natuur kunnen genieten.
 
Op 19 april 1996 werd deze vereniging opgericht, vandaag zijn ze dus exact 25 lentes jong. Helaas geen mogelijkheid tot gezellig boomgaardfeest, zoals bij hun vorige jubileum. Maar ze willen vandaag toch een beetje samen vieren en dus kunt u 25 liter appelsap winnen uit hun boomgaard in Gaasbeek! "Destijds zijn we gestart als een reconversieproject in de Zennevallei als pionier in Vlaanderen. Vandaag zijn we trots op alle realisaties en de mooie partnerschappen in Affligem, Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Linkebeek, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Ternat", laat directeur Alwin Loeckx ons weten.
 
 
Wat moet je nu doen om kans te maken op die 25 liter appelsap? Dat is heel simpel. Ga naar de Facebook pagina van deze vereniging 'Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei' of via de website: http://www.pajot-zenne.be en laat daar jouw wens voor het landschap van Pajottenland & Zennevallei achter. Wie weet bent u straks de gelukkige.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief