ASSE - Een week asfalteringswerken tussen Gentsesteenweg en Vossestraat

C21

ASSE - Een week asfalteringswerken tussen Gentsesteenweg en Vossestraat

A_werken

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli asfalteringswerken uit op de Dendermondsesteenweg (N47) in Asse. De weg krijgt over een afstand van 2,3 kilometer een nieuwe laag asfalt. De gewestweg wordt samen met een aantal zijstraten volledig afgesloten. Voor fietsers en voetgangers is er weinig hinder. Het zwaar en doorgaand verkeer tussen Brussel en Dendermonde krijgt elk een aparte aangeduide omleiding. 

Nieuwe laag asfalt 

De Dendermondsesteenweg in Asse krijgt een opknapbeurt tussen de Gentsesteenweg en de Vossestraat aan de grens met Opwijk. De bovenste laag van het wegdek wordt verwijderd en vervangen door een nieuwe laag asfalt met nieuwe markeringen. De werken duren een week en vinden in de eerste week van juli plaats. 

Dendermondsesteenweg afgesloten tussen Gentsesteenweg en Vossenstraat

De gewestweg wordt volledig afgesloten, samen met alle zijstraten in de werfzone. Het kruispunt met de Vossestraat blijft wel open. Verkeer van Brussel richting Dendermonde volgt de voorziene omleiding via Aalst en Opwijk. Vanuit Dendermonde richting Brussel rijdt het verkeer via Opwijk en Merchtem. Voetgangers kunnen zich wel steeds langs de werfzone verplaatsen en fietsers kunnen ongehinderd het dubbelrichtingsfietspad blijven gebruiken. De buslijnen 23 en 24 aan haltes Asse Oude Dendermondsebaan en Asse Krokegem Kerk kunnen tijdens de afsluiting van de Dendermondsesteenweg niet bediend worden. Klanten van De Lijn plannen hun route best via www.delijn.be/routeplanner of contacteren De Lijn via 070 220 200 (€0,30/minuut). Actuele informatie is terug te vinden op wegenenverkeer.be/asse.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jun 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief