REGIO - Jeroen Tiebout uit SINT-PIETERS-LEEUW wordt nieuwe kabinetschef van Ben Weyts

C21

REGIO - Jeroen Tiebout uit SINT-PIETERS-LEEUW wordt nieuwe kabinetschef van Ben Weyts

Editiepajot_spl
Ingezonden foto van Jeroen Tiebout
 

Huidig woordvoerder en adjunct-kabinetschef Jeroen Tiebout volgt vanaf 1 januari 2019 Bart Van Camp op als kabinetschef van Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn Ben Weyts. Als woordvoerder wordt hij vanaf dan opgevolgd door Michaël Devoldere, die tot nu toe raadgever Communicatie is.

Eerder werd al bekend dat Bart Van Camp na 3,5 jaar het kabinet van Weyts ruilt voor de Beheersmaatschappij Antwerpen Mobiel (BAM), waar hij directeur Omgeving wordt. Als één van de architecten van het Toekomstverbond voor Antwerpen krijgt Van Camp zo de regie over alle maatschappelijke processen rond Oosterweel mee in handen.

Huidig woordvoerder en adjunct-kabinetschef Jeroen Tiebout wordt vanaf 1 januari 2019 de nieuwe kabinetschef. Al sinds het aantreden van minister Weyts is de bijna 40 jarige inwoner van Sint-Pieters-Leeuw zijn woordvoerder en kent het kabinet van binnen en buiten. “Ik ben heel graag woordvoerder, maar deze nieuwe uitdaging ga ik graag aan”, aldus de toekomstig kabinetschef die bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen vanop de 27ste plaats een zetel behaalde voor de lokale N-VA afdeling.

Als nieuwe woordvoerder duidt Weyts Michaël Devoldere aan. Net als Tiebout werkt Devoldere (°1988, Dendermonde) al sinds de start van het kabinet voor Weyts, waar hij tot nu toe raadgever Communicatie was. Ervoor werkte hij voor het OCMW van Aalst en als parlementair medewerker van Kamerlid Sarah Smeyers (N-VA).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 25 mrt 2024

archief