HALLE -Fluodag strijkt neer bij Colruyt

C21

HALLE -Fluodag strijkt neer bij Colruyt

Affiche-fluodag_orig
 

 

Op 12 november 2020, de FLUODAG zelf, hield XIU als eerste halt bij Colruyt Group en FIETS! in Halle (Edingensesteenweg 196) om 9.30 u. voor een gesprek met Antoon Vander Putten (mobiliteitscoördinator Colruyt Group) en Wim Teerlynck (CEO van Fiets!). 

Zij lichtten het beleid van Colruyt Group rond medewerkersmobiliteit en duurzaamheid toe: “Bij Colruyt Group zetten we sterk in op groener woon-werkverkeer. In normale tijden komen er elke dag 4.900 medewerkers, of zo’n 19 % van ons personeel, met de fiets naar het werk. Wie dagelijks fietst, krijgt een fietsvergoeding, een bedrijfsfiets én een fietsuitrusting, bestaande uit regenkledij, een fietshelm, fluohesje en verlichting. Net omdat we weten dat zichtbaarheid enorm belangrijk is.”

 Colruyt en FIETS! ontvingen elk een XIU-FLUOeend en worden op de FLUODAG uitgeroepen tot XIUgraag-bedrijf.

Voor  XIU was het de derde editie van de FLUODAG. Dat is een initiatief waarbij alle scholen, bedrijven, gemeentes, verenigingen, politiezones en burgers worden opgeroepen om het belang van zichtbaarheid in het verkeer, zeker voor fietsers en zeker nu de  dagen  weer donker worden, in  de kijker te zetten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2021
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021

archief