HALSE radio Victoria (105.2) pakt uit met pop-upstudio in winkelstraat

C21

HALSE radio Victoria (105.2) pakt uit met pop-upstudio in winkelstraat

20210616_205826
 
20210616_205246
 

De Halse radio Victoria 5105.2) heeft één van de leegstaande winkelpanden in het centrum van Halle omgetoverd tot een pop-upstudio. De komende twee weken plant het team van Victoria een hele reeks live-uitzendingen vanuit die toffe gelegenheidsstudio. Je vindt de studio aan het begin van de Basiliekstraat vlakbij de Grote Markt, naast Den Dragée, één van de bekendste koffiebars en tea-rooms uit de streek. 

"De studio heeft intussen al heel wat bekijks, merken we. De Hallenaren zijn dat niet gewoon, zo'n radiostudio in één van de belangrijkste winkelstraten. Voor ons wordt het een mooie test. Want het is onze ambitie om op korte termijn definitief nieuwe studio's te bouwen in de handelskern van Halle" vertelt Frank Vannerom.

"Niet alleen willen we de Halse handelaars met onze live-uitzendingen een duwtje in de rug geven, graag helpen we ook mee aan de heropleving van onze bruisende stad. En dus zijn we onder meer present bij de heropstart van de rommel-en antiekmarkt en de braderie. Behalve interviews met boeiende Hallenaren, zorgen we ook voor heel wat 'happy music' en EK-ambiance bij de start van de zomervakantie. Zo plannen we onder meer een 'happy summer top 100' en programma's als 'Halle herleeft'. En jawel, de titel dekt de lading", lacht Herman Verslype.

Ook Sonia D'Ours is deze zomer weer present met een nieuwe reeks 'Aan Tafel', boeiende interviews met bekende streekgenoten, elke zondagmorgen van juli en augustus tussen 9 en 10 uur. Komen dit jaar o.a. aan bod : Willy Sommers, Pascal Braekman, Stef Gits en Danny Sluys.  De interviews zijn uiteraard ook weer in podcastvorm te herbeluisteren via www.radiovictoria.be

En nieuw deze zomer: op zondagmiddag om 11 uur : een muzikale reis rond de wereld in 200 platen met Benny Van Roey en Elias Ysebaert.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 04 jul 2021
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021

archief