OETINGEN - Goedele Liekens was te gast in het Vijfde Wiel op uitnodiging van Jong VLD Pajottenland

C21

OETINGEN - Goedele Liekens was te gast in het Vijfde Wiel op uitnodiging van Jong VLD Pajottenland

Editie_gooik_vld_goedele_2__kopie_
Goedele met enkele mensen.- Foto Marc Colpaert
 
Received_1426070888174187
Milan aan het woord.- Ingezonden foto
 
Img-20230628-wa0009
Ingezonden foto
 
Milan Denaeyer en de ploeg van Jong VLD Pajottenland organiseerden hun eerste evenement en dit was een boeiende gespreksavond met Goedele Liekens, parlementslid en seksuoloog. Ze had het over verschillende thema's zoals seksueel geweld, seksuele uitbuiting en relaties. Nadien mochten mensen ook vragen stellen.
Uiteindelijk hadden we rond de 35 aanwezigen bij de gespreksavond. Na een klein welkomstwoordje heeft Goedele Liekens het woord genomen. Ze heeft eerst haar mening toegelicht over de huidige situatie bij Open VLD en daarna heeft ze haar parlementair werk toegelicht, vooral dus over de thema's seks, vrouwenrechten, ontwikkelingssamenwerking. Meer specifiek ging het dan over hoe vrouwen het veel zwaarder te verduren krijgen in de politiek en dan ook op sociale media. 
Verder had ze het nog over de zwaardere straffen op verkrachting, en het grote verschil met vroeger, waar men pas van verkrachting sprak, als het slachtoffer effectief nee had gezegd. Na de lezing konden de aanwezigen nog vragen stellen. 
 
Milan Denaeyer is best trots dat we dit als nieuwe afdeling hebben kunnen organiseren. Deze regio heeft nood aan een jong liberaal verhaal en ik denk dat we daar gisteren een mooi startschot voor hebben gegeven. Ik nodig iedereen dan ook uit om onze kanalen in de gaten te houden want we zijn nog veel van plan en hopen een mooie impact te hebben op de streek.

Verder kan iedereen contact met ons opnemen via onze sociale media of via ons mail adres jvld.pajottenland@gmail.com. Dit is voor zowel mensen die lid/erelid willen worden als  mensen die leuke ideeën voor ons hebben. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

| 24 apr 2024
Marc Sluys | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 19 apr 2024
Marc Sluys | 14 apr 2024

archief