BEERSEL / DROGENBOS Verbroedering Beersel Drogenbos blijft bestaan

C21

BEERSEL / DROGENBOS Verbroedering Beersel Drogenbos blijft bestaan

Editiepajot_bart_devill___wandelvoetbal3
Ingezonden foto
 

 

Het gonst al een hele tijd van allerhande geruchten rond Verbroedering Beersel Drogenbos, maar velen betrokken bij de club blijven met veel vragen zitten. Het wordt dan ook tijd dat er enige verduidelijking komt. Daarom meer nieuws, duidelijkheid en informatie. Wat al zeker is, er komt een grondige bestuurswissel in de club. Zo nemen o.m. Stéphane Glorieux, Stéphane Joly, Ivo Heindryckx ontslag als bestuurder. Murielle Decuyper, Marc Siebens en Stéphane Poels worden bneoemd als nieuwe bestuurders.

Deze wissel gaat onmiddellijk in. Marc wordt bijvoorbeeld penningmeester.

Het spreekt voor zich dat Stéphane, Stéphane, Ivo, Berre Beeckman en alle andere mensen die nu volop achter de schermen werken, dit seizoen blijven verder werken. De club blijft dus bestaan?....... “ Samen met jullie willen wij dit seizoen in schoonheid eindigen en de weg plaveien voor een fantastisch 2024-2025. Jullie lezen het goed! We gaan door met deze prachtige club.

De volgende maanden gaan we allemaal samen, en heel zeker met jullie hulp, de kantine doen draaien, een stage en toernooi organiseren, ons amuseren op en rond het veld en nog héél véél meer.

De eerste ploeg van VBD speelt dit seizoen kampioen en stopt er daarna mee!

Die beslissing nemen we met heel veel pijn in het hart, maar ook met het nodige gezond verstand in het hoofd.

Topvoetbal in P2 en hoger kost veel te veel geld en vereist een top infrastructuur, anders is daar geen beginnen aan.

In de huidige omstandigheden zullen P1-ambities de rest van de clubwerking veel teveel hypothekeren.

Er is dus maar één oplossing: kampioen spelen en daarna de stekker uit kwalitatief provinciaal voetbal trekken. Weg ambities na dit seizoen.

Een kleinere rol van betekenis spelen in P2 is niet onze ambitie.

De spelers en de technische staf zullen er alles aan doen om kampioen te spelen, al was het uit grenzeloos respect voor mannen die héél véél voor hen betekenen: wijlen Luc -Krol- Swaelens, Berre Beeckman, Stéphane Glorieux en vele anderen. Kampioen spelen is het mooiste dankwoord. We gaan dat dan ook doen. Beloofd!”  Voor de P4-ploeg wil men met ex-coaches en ex-spelers een praatje doen  om een mooi project op poten te zetten. Schitterend nieuws heeft men ook voor het jeugdvoetbal. Ook daar kampt men met een ondermaatse infrastructuur en gaat het nieuwe bestuur opnieuw in overleg met de beleidsmakers.

“We spelen in “die mannen hun kaart” maar voor jullie gaan we door. Vollen bak.

Een nieuw bestuur, nieuwe verantwoordelijkheden en de huidige bestuurders die zich volop blijven inzetten tot het einde van het seizoen.

Er komen vier mooie voetbal- en clubmaanden aan.” De club wacht toch nog een schitterende toekomst! Zowel voor de jeugd, volwassenen en de wandelvoetbal club.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2024
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief