NINOVE - Ninoofs Winkelpark Ninouter viert haar eerste verjaardag op zaterdag 23 september

C21

NINOVE - Ninoofs Winkelpark Ninouter viert haar eerste verjaardag op zaterdag 23 september

Editie_ninove_ninouter_0__kopie_
Tijdens de voorstelling meer dan een jaar geleden.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_ninove_ninouter_3__kopie_
Ingezonden foto
 
Op zaterdag 23 september is het feest in Ninove! CO2-neutraal Winkelpark Ninouter viert dan zijn eerste verjaardag. Daar horen ballonnen en bubbels bij, maar de handelszaken in het winkelpark trakteren ook met korting, gadgets en winacties. Al één jaar lang genieten shoppers uit de ruime regio van Ninove van het diverse aanbod in Winkelpark Ninouter. Wooninrichting, kleding, schoenen én de dagelijkse boodschappen: de 6 handelszaken in het vlot te bereiken winkelpark bieden het allemaal. 
Feest op 23 september met Bubbels en een modeshow
Op zaterdag 23 september van 11 tot 18 uur verrassen de handelszaken hun bezoekers met leuke acties. Zo zal er een bubbelbar zijn: je kasticket uit één van de winkels ruil je daar gratis in voor een glaasje bubbels. Drink je glas in stijl op terwijl je geniet van de modeshow van schoenen- en kledingzaak Molders: zij showen highlights uit de nieuwe collectie. En JBC geeft elke klant op 23 september 20% korting op zijn/haar favoriete JBC-artikel, bij aankoop vanaf 2 stuks. In het hele winkelpark zorgen Disney-mascottes en een ballonnenclown voor extra animatie voor de kleinste bezoekers.
 
Win win win! Rad van Fortuin en wielerwedstrijd
 
Bij supermarktketen Jumbo draai je op 23 september aan een heus Rad van Fortuin. Geef er een flinke draai aan en win het artikel waarop het rad tot stilstand komt. Voor wielerfans wordt de vrachtwagen van wielerploeg Team Jumbo-Visma een must-see. Die houdt halt op de parking van 13 tot 17 uur. Koersliefhebbers kunnen in de truck plaatsnemen op een racefiets, en dankzij de trainingssoftware een rondje tegen elkaar fietsen of een berg beklimmen. De crew van Team Jumbo-Visma Academy maakt er een fijne belevenis van! Lidl trakteert dan weer op 5% extra korting bij aankoop van 75 euro met de Lidl Plus-app. Ook de meubelzaken in Winkelpark Ninouter vieren mee. Deense meubelketen JYSK geeft z’n klanten een Big Bag cadeau, tuinmeubelexpert Exterioo verwent bezoekers met een gratis gadget.
 
Doel is 1 miljoen bezoekers per jaar
 
Mitiska REIM, met één van haar vastgoedfondsen eigenaar van Ninouter, is erg tevreden met haar winkelpark in Ninove. “Ninouter is een groot succes en het eerste jaar kwamen er 900.000 bezoekers over de vloer. We mikken op termijn op 1 miljoen jaarlijkse bezoekers”, aldus Jan Du Bois van Mitiska REIM die verder ook blij is dat van de door de tegenstanders
voorspelde verkeersproblemen niets in huis kwam, wel integendeel, de ingrepen aan de N8 met de nieuwe keerlussen verbeterden de doorstroming en verminderden het aantal verkeersongevallen.
 
1 jaar CO2-neutraal
 
Vastgoedinvesteerder Mitiska REIM zet volop in op duurzaamheid. Het winkelpark werd voorzien van ledverlichting, waterdoorlatende parkeerplaatsen en een regenwaterbuffer. Op het dak liggen 2.500 zonnepanelen, samen goed voor een vermogen dat overeenstemt met het elektriciteitsverbruik van 300 gezinnen. Alle zes winkels ondertekenden een jaar geleden ook een groene huurovereenkomst met Mitiska REIM. Dat betekent dat ze blijvend inspanningen leveren om duurzaam om te gaan met energie en water.
 
De eco-inspanningen van Ninouter in cijfers
- 2.500 zonnepanelen
- goed voor een geïnstalleerd vermogen van 1,2 MWp
- jaarlijkse besparing van meer dan 350 ton CO2
- 6 laadpalen voor elektrische voertuigen en een uitbreiding met supersnelle laadpalen is
gepland
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 nov 2023
Marc Colpaert | 25 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 nov 2023

archief