REGIO - Show en spectakel en oogverblindende kostums met Les Plumettes

C21

REGIO - Show en spectakel en oogverblindende kostums met Les Plumettes

A_a_aan_ninove
 
The word is out! Met trots tellen wij u vlaanderens nieuwste showgroep voor! Deze gaat door op zaterdag 30 september in De Keirk, Geraardsbergsesteenweg 79 in Erembodegem(Aalst). Uit de gedachte van leading lady “ Fren Finé” ontsproot de nieuwste show sensatie! Met maar één label voorop, de naam zegt het al zelf, LES PLUMETTES”. Een show spectakel vol glitter, glamour, oogverblindende kostuums en vooral ja, kilo’s pluimen! Meer informatie en tickets via 0476/77.89.99.
 
Wij brengen u in dit spectakel rechtstreeks naar de moulin rouge in Parijs of naar Berlijn naar de beroemde variëté shows. Wij brengen u met ons team een unieke show met opzwepende muziek, een vleugje humor maar vooral staan wij garant voor de “echte travestieshow” met de grootste klassiekers voor jong en oud. Nog kosten noch moeite zijn gespaard! Buiten leading lady “Fren Finé”, vaste groepsleden “Stefanie Storm” en opkomend tallent “Roxxy storm” hebben zij een reeks gast artiesten om U tegen te zeggen.
 
U zal verrast worden door de warme stem van zangeres Ziva! De enige echte “Miss Michelle”, leading lady van les folles de gand en organisator van de Miss travestie België verkiezing zal ons podium in vuur en vlam zetten. Ze zijn er zelfs in geslaagd Miss travestie België 2009 “Kyara Mystica” die 7 jaar geleden afscheid nam van het podium, exclusief en one night only terug op de planken te krijgen. Graag nodigen wij u uit om samen met ons het glas te heffen en te genieten van “Les Plumettes”. Een show spectakel vol glitter, glamour, oogverblindende kostuums en vooral ja, kilo’s pluimen! Meer informatie en tickets via 0476/77.89.99.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 18 jul 2024
Marc Colpaert | 17 jul 2024

archief