OETINGEN - Op zondag 28 januari is er een gratis initiatie start 2 trail bij iMove

C21

OETINGEN - Op zondag 28 januari is er een gratis initiatie start 2 trail bij iMove

Unnamed__17_
Ingezonden foto
 
Zondag 28 januari gaat hun éénmalige GRATIS INITIATIE START 2 TRAIL door! Er zijn al een goed aantal inschrijvingen, maar toch willen we jullie hier nog even aan herinneren, want graag willen we er nog wat enthousiastelingen bij. We hebben de zon besteld, dus dat wordt een heel toffe en deugddoende buitentraining. Kom je meedoen?  
 
Waarom deze gratis initiatie?
Het percentage van mensen die deelnamen aan één van onze Trail Trajecten en opnieuw inschrijven voor een volgend traject is heel hoog : 85%. Dat maakt ons héél blij uiteraard, want dat wil zeggen dat we hen hebben kunnen besmetten met onze trailpassie en dat zij merken hoe nuttig en ondersteunend onze begeleiding is tijdens hun (opbouwend) looptraject. Tegelijkertijd merken we ook dat starters soms wat last hebben van drempelvrees. We horen vaak : Kan ik dit wel? Ik wil de groep niet ophouden. Maar ik zal dan eerst alvast al een beetje moeten oefenen.  
We willen je graag van het tegendeel overtuigen! Want ja, ook jij kan dat, uiteraard op je eigen tempo. En neen, het is niet nodig om alvast even te oefenen. Want geef toe : dat gebeurt waarschijnlijk niet! ;-)
 
Voor wie?
Ons gratis initiatie START 2 TRAIL is er dus voor beginnende (trail)lopers die zich getriggerd voelen om te starten, maar nog wat last hebben van drempelvrees. :-) 
 
Wanneer?
op zondag 28 januari : om 10u verzamelen we aan iMove
 
Hoe inschrijven?
via onze site : www.imovestudio.be ga naar  "trail traject" en selecteer "gratis initiatie".  Je krijgt daarna nog een mailtje met extra info vlak ervoor. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief