ASSE - Laserman on tour met Circus Pipo: Win 20 duo tickets via jullie internetkrant www.editiepajot.com

C21

ASSE - Laserman on tour met Circus Pipo: Win 20 duo tickets via jullie internetkrant www.editiepajot.com

Editiepajot_ingezonden_circus_pipo4_27042015
Editiepajot_ingezonden_circus_pipo5_27042015
 

Het Belgisch Nationaal Circus Pipo stelt de tenten op op de Parking Noorderlaan in ZELLIK. Van zaterdag 9 mei  t.e.m. donderdag 14 mei 2015 brengt het een boeiende circusshow met een heerlijke eigentijdse mix van puur traditioneel circus en unieke, wervelende sensaties. 

Hedendaags circus, daar staat het Belgisch Nationaal Circus Pipo voor. De artistieke juniordirectie Tony, Mike en Natacha brengen met een enthousiast team van jonge artiesten een moderne circusvoorstelling. Kwaliteit is hier het centrale thema, met internationale artiesten, dieren, moderne licht- en geluidsinstallaties… Kortom: een hedendaagse, volwaardige circusshow van hoog niveau!

 

DÉ SENSATIE VAN 2015: LASER MAN

In 2015 presenteren we u vol trots een internationale attractie die VOOR HET EERST IN BELGIË op tournee gaat: LASER MAN! Deze act combineert op verbluffende wijze de nieuwste technieken en visuele effecten met circuskunst!

 

Clown Pipo is onze centrale gastheer en de lieveling van groot en klein! Samen met de andere clowns zorgt hij voor doldwaze fratsen en muzikale intermezzo’s. De jongste telg van de familie, Charly Jr. (13 jaar), zal naast zijn muzikale kunsten iedereen verstomd doen staan bij zijn uniek diabolo nummer, waarbij hij deze duivelse tollen door de lucht weet te slingeren en op grandioze manier terug opvangt.

 

Spanning en sensatie in de nok van de circustent, daarvoor zorgen onze charmante luchtacrobates aan de trapeze of het verticale koord. Eveneens sensationeel op grote hoogte is de stoelenbalance. Onze hoelahoep-virtuoze en de Argentijnse bola-bola-artiesten zorgen samen met onze illusionisten dan weer voor véél temperament en verbazing!

 

GEEN CIRCUS ZONDER DIEREN

Onze 4 charmante Zwitserse Bella’s doen het jonge publiek kirren van plezier tijdens hun mooie wals. Daarnaast maken ook Tinkerpaarden, ezels, lama’s, ganzen, honden, duiven… hun opwachting in de piste van het Belgisch Nationaal Circus Pipo.

 

Een prima gelegenheid om met de hele familie tezamen een feestelijk spektakel mee te maken. De slogan ‘HET CIRCUS VOOR IEDEREEN’ mag men trouwens letterlijk nemen: het circus is er voor jong en oud met toegankelijke ticketprijzen. De comfortabele circustent is bovendien rolstoelvriendelijk!

 

Tickets voor de kids kosten € 12,- op de tribunes en € 15,- voor de VIP-loges. Volwassenen betalen respectievelijk € 17,- en € 22,-.

Reserveren kan op het nummer 0472 79 38 61 maar is niet verplicht.

De circuskassa is dagelijks geopend van 10u tot 12u en 1 uur voor aanvang van iedere voorstelling.

 

Zondagochtend om 11u is er de FAMILIEDAG voorstelling, volwassenen betalen dan kinderprijzen!

Dinsdag 1 KIND GRATIS onder begeleiding van 1 betalende volwassene per kind. 1 kind per bon.

 

20 DUOTICKETS TE WINNEN VOOR DE VoORSTELLING VAN 9 MEI OM 18uur 

Win via Editiepajot één van de 20 duo-tickets voor de voorstelling van zaterdag 9 mei 2015 om 18u! Om deel te nemen stuur je een mail naar sam.herremans@editiepajot.com met jullie naam en adresgegevens en ‘Circus Pipo’ als onderwerp.

 

VOORSTELLINGEN

Zaterdag 9/05 om 15u en 18u

Zondag 10/05 om 11u FAMILIEDAG en om 15u.

Dinsdag 12/05 om 18u

Woensdag 13/05 om 15u

Donderdag 14/05 om 15u

 

www.circuspipo.be - www.facebook.com/CircusPipoBelgie - info@circuspipo.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 29 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief