LENNIK/REGIO - Infoavond voor ouders en tieners over drugs

C21

LENNIK/REGIO - Infoavond voor ouders en tieners over drugs

Flyer_infoavond_drugpreventie_19092023_lennik_voor_ouders_van_tieners_
 

 

In samenspraak met de schooldirecties secundair onderwijs Lennik, de lesgevers, gemeentebestuur Lennik  en de lokale politie Pajottenland organiseren we een infoavond voor ouders van tieners. Dit gaat door op 19 september in Lennik, in de feestzaal van Jo Baetens in de Sporthal in Lennik. Vanaf 19.30 uur. Het initiatief richt zich enkel naar ouders van 12-18 jarigen, niet naar leerkrachten of andere ouders. 
Dit naar aanleiding van recente drugcontroles in het secundair onderwijs van Lennik. Naast repressie willen we ouders benaderen met preventieve info. Ook drugs kadert binnen onze gezonde gemeenten! 
Drugs zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij, met de productkoffer zetten we de meest voorkomende drugs op een rij. Kijken, tasten en ruiken is er dus zeker bij!  Het doel van deze infoavond is om ouders preventief te informeren, we bieden heel wat tips waar je echt veel kan uit leren! Onze tieners willen graag experimenteren, Daar kan je tijdens deze avond meer over leren! De politie, het centrum geestelijke gezondheid en de preventiedienst slaan de handen in elkaar, want druggebruik en drugbezit is nooit zonder gevaar! 
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2023
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief