Een jobdag in de Politieschool PIVO in Asse kom dan naar de opendeurdag op 5 mei

C21

Een jobdag in de Politieschool PIVO in Asse kom dan naar de opendeurdag op 5 mei

Politievoertuigninove_gebouw
Illustratiebeeld
 
Interesse in een een job bij de Politieschool PIVO in Asse kom dan naar de opendeurdag op 5 mei van  09:30 tot 16:00. Iedereen is welkom. Je opleiding volgen in de politieschool PIVO? Wil je werken bij de Politie in Vlaams-Brabant? Dan is dit de perfecte dag om al de nodige informatie te verzamelen!
 
Beleef deze dag het leven als een aspirant-inspecteur in de politieschool van Vlaams-Brabant! Hou dan zondag 5 mei 2024 zeker vrij! Op deze dag gooit de politieschool PIVO de deuren open en kan je kennismaken met de selectieproeven, opleiding en job als inspecteur!
 
Wat is er te doen? 
 
Rondleidingen in de politieschool door aspirant-inspecteurs. Infosessies (de Geïntegreerde Politie, selectieproeven en de opleiding als inspecteur in PIVO) - 10u00 – 11u30 – 14u00. Volg een les als aspirant-inspecteur - 11u00 – 13u00 – 15u00
Probeer de sportproef uit (verplicht inschrijven via : https://www.jobpol.be/nl/evenementen/simulatie-functioneel-parcours-jobdag-vlaams-brabant)
Stel vragen aan aspirant-inspecteurs over het leven in de politieschool. Al onze ambassadeurs staan klaar om je uitleg te geven over hun job binnen lokale en federale politie. Volg demonstraties van verschillende politiediensten

  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 06 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 05 jun 2024

archief